Ce tehnici sado-maso să încerci în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:52

Vine Valentine’s Day şi vrei să-i faci iubitului sau soţului tău o surpriză mai deosebită? Ai putea încerca nişte tehnici de bondage, sau chiar lucruri mai perverse. Află de la noi ce tehnici sado-maso să încerci în funcţie de zodia lui.

Bărbatul Berbec

Berbecul este genul de bărbat care conduce mereu, la muncă, acasă, dar în pat vrea să fie dominat. Cu el, sexul s&m trebuie să fie mereu nou, creativ şi, eventual, feroce. Încearcă să-l tachinezi, legându-l de mâini şi picioare şi gâdilă-i tălpile cu o pană. O să iasă din minţi.

Bărbatul Taur

Bărbatul taur este exact opusul berbecului: el vrea să te domine în pat , să te ia pe sus şi să-şi facă de cap cu tine. Dacă vrei să-l impresionezi cu tehnici sadice, cel mai bine este să îl imobilizezi şi să te masturbezi fără nicio jenă în faţa lui. Deschide-i apetitul şi va fi sclavul tău când îi dai drumul.

Bărbatul Gemeni

Gemenii sunt vorbăreţi în pat, aşa că dacă vrei să „pui biciul pe el”, ar fi bine să investeşti în câteva jucării şi decoruri. În sex shop există nişte bile din cauciuc care se bagă în gură şi se leagă cu curele, pentru a nu-l lăsa să ceară îndurare sau să strige de plăcere. Acum îţi poţi face de cap cu el.

Bărbatul Rac

Racii sunt mai degrabă tandri şi romantici, decât sado maso, dar dacă vrei să-i oferi o noapte mai spcială, iată ce trebuie să faci. Trânteşte-l pe pat şi nu-l lăsa deloc în pace. Nici să te sărute două ore, cum face de obicei, nici să stea deasupra, clasic, cum îi place. Preia frâiele şi fă numai ce vrei tu, eventual un pic mai brutal. O să scâncească de plăcere şi surpriza va avea efectul scontat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter