La ce se gândesc bărbaţii când le ceri sex sălbatic

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:50

După ce ai citit 50 shades of Grey, poate că eşti tentată să încerci ceva mai…extravagant în dormitor. Dacă îi spui iubitului tău că vrei „sex sălbatic”, s-ar putea să nu înţeleagă întocmai ce vrei. Vezi la ce se gândesc bărbaţii când le ceri sex sălbatic.

Ce înseamnă sex sălbatic?
Dacă pui problema aşa şi el n-a citit 50 shades of Grey (mai mult ca sigur) este cam greu şi cam târziu să te apuci să-i faci o prezentare în Power Point despre limitele sexului mai dur şi cât de sălbatic e prea sălbatic. Mai bine dă-i de înţeles din mişcările tale ce vrei, pentru că asta este prima întrebare care îi sare în minte.
Poate că ar trebui să-i dau o palmă la fund?
Dacă are o idee cât de cât despre cum îţi place ţie să fie „băiat rău”, nu te aştepta să-ţi ghicească gândurile. Cei mai mulţi bărbaţi se vor gândi să-ţi vorbească cu o voce îngroşată despre cum o „să te pedepsească pentru că ai fost fetiţă rea” şi or să-ţi dea o palmă peste fund.
Oare ar trebui să dau mai tare, sau o să înceapă să ţipe şi să cheme poliţia?
Dacă nu ai specificat clar, de la început, ce are voie să facă şi ce nu, o să fie ocupat cu astfel de ntrebări toată noaptea şi aventura voastră S/M s-ar putea termina cu lacrimi sau mai rău.
Dacă vezi că ezită mult înainte să facă ceva, dă volumul mai tare, ţipă sau dă-i indicaţii, ca să nu te lovească serios, sau, dimpotrivă, să te gâdile stresat că nu ştie ce face.
Vrea să o strâng de gât, e nebună?!
Se va simţi ca un ucigaş în serie. În plus, gândurile lui vor fi bruiate de scene cu poliţia la uşă, vânătăile de pe gâtul tău, cum o fi la închisoare, oare câţi ani primeşti pentru crimă prin imprudenţă….şi gata, erecţia s-a dus şi cheful lui odată cu ea.
Dacă îl ştii un tip mai sensibil şi tandru, nu-i cere să facă cine ştie ce figură periculoasă, deoarece va fi prea stresat să nu-ţi facă rău sau, chiar mai rău, te va lovi să vezi stele verzi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter