Inspiră-te de la vedete! 10 feluri în care îi dai papucii

De Raluca Cristea, pe

Ai fi uimită să afli că tocmai vedetele de la Hollywood, pe care mulţi le iau drept exemplu, se despart în moduri cât se poate de…

… inedite, surprinzătoare, chiar amuzante.

Învaţă de la ele cum să te desparţi definitiv, şocant,  rapid sau cu zâmbetul pe buze de bărbatul care ţi-a înşelat aşteptările. Sau poate te-a înşelat chiar pe tine!

Iată tacticile pentru depărţire garantate de vedete consacrate!

Cu viteza… taxării la minut

Solistul Joe Jonas a părăsit-o pe colega lui de breaslă şi pentru o perioadă, şi de viaţă – Taylor Swift printr-un apel de 27 de secunde. Cine ştie, poate avea un abonament de voce cu taxare la minut. Oricum, metoda lui a avut efectul scontat.

Printr-un mesaj pe telefon

Kevin Federline a aflat despre divorţul de Britney Spears direct de la ea, dar printr-un mesaj. Reacţia lui a fost prinsă în direct pe cameră de către echipa de filmare a siteului canadian MuchMusic.

Fără logică

Exact aşa s-a încheiat relaţia între Nicole Kidman şi Tom Cruise. În timp ce Nicole se întreba şi îl întreba ce nu a mers, Tom Cruise declara peste tot că Nicole ştie de ce.

Dacă te culci cu un angajat

Pentru Arnold Schwarzenegger aşa a fost drumul către divorţul de Maria Shriver – el a avut o aventură cu menajera casei, ba mai mult, au făcut şi un copil împreună.

Îi strici maşina… sau nu!

Elin Nordegren a aflat că soţul ei, Tiger Woods, s-a culcat cu cel puţin 14 femei. I-a buşit maşina exact în faţa casei lor, exact după ce a aflat de nenumăratele aventuri.

Cumva căsătoria nu e valabilă?

Mick Jagger şi-a încheiat căsnicia de 9 ani cu Jerry Hall pe motiv că ceremonia lor de căsătorie Hindu de pe insula Bali nu a fost una validă.

Îţi schimbi religia

Se pare că adevăratul motiv pentru care Jennifer Lopez s-a despărţit de Mark Anthony este chiar alegerea lui de a deveni membru al bisericii scientologice, exact ca Tom Cruise şi multe alte vedete hollywoodiene.

Petreci aniversarea relaţiei cu altcineva

Exact asta a făcut Ashton Kutcher în ziua aniversării a 6 ani de relaţia cu frumoasa Demi Moore. Mai exact, a petrecut cu femei şi şampanie în jacuzzi.

Pleci din ţară

Cu câteva zile înainte de ceremonia de căsătorie cu actorul Kiefer Sutherland, Julia Roberts a schimbat fusul orar şi a părăsit SUA pentru Irlanda.

Îţi schimbi statutul pe Facebook

Asta nu a făcut încă nicio vedetă consacrată sau, poate nu am aflat noi încă. Dar, pentru că Facebook este atât de « la modă », dacă îţi schimbi statutul din « In a relationship » în « Single », poţi fi sigură că află toţi prietenii într-o oră şi află şi el chiar în aceeaşi zi.

Tu ce metodă alegi ?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter