Spune-mi ce vedetă îi place şi îţi spun ce fel de iubit este!

De Raluca Cristea, pe

Pentru bărbaţi, sexul începe în mintea lor, abia apoi ajunge undeva în pantaloni şi se lasă cu multă mişcare. Şi în mintea lor se petrece mai mult decât crezi…

… pentru că o simplă admiraţie pentru o femeie celebră se poate transforma într-o fantezie care are multe de spus despre cum sunt bărbaţii într-o relaţie.

Fantezia vedetei feminine transpusă în cuplu

Oricând şi oriunde, fanteziile fie ele sexuale sau nu, au o semnificaţie profundă. Personal, nu am cunoscut până acum vreun bărbat care să nu fi avut vreo fantezie cu o vedetă mediatizată. Vedetă care, bineînţeles, are un corp şi o carieră de invidiat. De câte ori nu ţi-ai văzut iubitul cum i se scurg ochii pe ecranul computerului după o vedetă?

Tipul de femeie celebră care îl atrage spune multe despre cum este el ca bărbat. Aşadar…

Dacă este atras de un model de pe catwalk

Înseamnă ca este fan al ambalajului bine împachetat. Dacă îţi spune ce sâni frumoşi are Miranda Kerr sau ce picioare are Heidi Klum, deja devine misogin. Din moment ce este atras de frumuseţe, modificată în photoshop sau nu, este clar că asta caută şi în relaţia cu tine. Îl vei pune serios pe fugă dacă devii neglijentă cu aspectul tău sau dacă nu păstrezi curăţenia. Este posibil să fie şi putin narcisist aşa că vrea să îl susţii şi să îl lauzi constant.

Spune-mi ce vedetă îi place şi îţi spun ce fel de iubit este!

Dacă îi plac actriţele

Atunci înseamnă că îi plac femeile care au ceva de spus, la propriu şi la figurat. În plus, adoră misterul şi femeia care păstrează mereu un secret doar al ei, care nu se lasă citită ca o carte deschisă. Iubeşte bine şi frumos, însă uneori este introvertit şi schimbător. Nu te supăra dacă mai are puţin şi salivează când le vede pe Angelina Jolie sau pe Mila Kunis – sunt femei frumoase, de succes şi care pot intra în pielea a zeci de personaje. Asta aşteaptă şi el de la tine: să îl surprinzi!

Spune-mi ce vedetă îi place şi îţi spun ce fel de iubit este!

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter