Cum definesc bărbaţii sexul? Iată cele mai controversate păreri!

De Stela Moisescu, pe

„Nu este ceea ce pare!”, spune el în timp ce se îmbracă rapid. Într-adevăr, bărbaţii nu prea fac distincţii clare între ce este sex şi ce nu. În cazul în care vrei să afli…
… dacă te-a înşelat, de exemplu, nu formula întrebarea aşa; „Iubitule, ai făcut sex cu altă femeie cât timp erai cu mine?” Nu pentru că te-ar minţi cu neruşinare, ci pentru că bărbaţii nu se pot decide ce înseamnă a face sex.

În timp ce un bărbat crede că a făcut sex doar pentru că a atins zona intimă a unei femei (sau, după cum zice Seinfield, i-a zărit sfârcul), alt bărbat consideră că NU a făcut sex, dacă a folosit prezervativul!

Definiţiile bărbaţilor despre ce înseamnă să faci sex sunt de-a dreptul controversate!

Pentru început, află că sexologii cataloghează orice act penetrativ drept sex. De aici şi diferenţierile: sex oral, sex anal şi sex clasic. Bărbaţii au însă părerile lor, pe care ar fi cazul să le afli şi tu.

Iată procentele care te vor convinge că, pentru bărbaţi, sexul este… relativ!

–    Penetrarea vaginului cu penisul nu este sex pentru 5% dintre bărbaţi. Aproape 23% din bărbaţii cu vârste trecute de 65 de ani nu consideră că fac sex în această situaţie!

–    Penetrarea vaginului doar cu vârful penisului nu este sex pentru 5.5% dintre bărbaţi.

–    Penetrarea vaginală folosind prezervativul nu este sex pentru aproape 7% dintre participanţii la studiu.

–    Dacă penetrare vaginului cu penisul nu îi provoacă femeii un orgasm, atunci nu a fost sex, consideră 7.3%, în timp aproape 11% spun că fără ejaculare nu putem vorbi de sex. 36% dintre bărbaţii trecuţi de 65 de ani sunt de acord că sexul fără ejaculare nu e sex!

–    Penetrarea anală cu prezervativ nu este sex pentru 18% dintre respondenţi, în timp ce 19% spun că sexul anal fără prezervativ nu constituie un act sexual.

–    Un procent surprinzător de bărbaţi, aproape 19% consideră că nu fac sex, dacă îşi penetrează anal partenera, iar aceasta nu are orgasm, în timp ce 20% spun că trebuie să existe ejaculare, pentru a fi vorba de sex.

–    29% dintre cei care fac sex oral nu consideră că fac sex. Sexul oral primit nu este sex pentru 27% dintre respondenţi.

–    83% dintre bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani spun că nu fac sex atunci când sunt stimulaţi manual de o femeie, dar procentul scade la 50% în cazul bărbaţilor trecuţi de 30 de ani.

Interesant este că 45% dintre bărbaţi susţin că au făcut sex atunci când au atins zona intimă a unei femei! Hmm, acum se explică trecutul sexual bogat al bărbaţilor.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter