Cum cuminţeşti un bărbat? Învăţă de la „fetele rele” celebre!

De Stela Moisescu, pe

„Doar o fată rea poate transforma un burlac convins într-un bărbat de casă. O fată bună îi va capta interesul doar pe termen scurt, după care îl va plictisi”, este de părere…
… autoarea Sherry Argov, care a lansat cu mare succes cartea „Why men love bitches” în urmă cu 14 ani şi care se pregăteşte pentru un succes la fel de fulminant cu a doua parte a cărţii, intitulată „Why men marry bitches”.

Autoarea este de părere că trebuie să renunţi la rolul de fată bună, dacă vrei să obţii iubirea şi devotamentul unui bărbat aparent imposibil de îmblânzit.

Bărbaţii caută magie într-o femeie, de aceea o vor lua de soţie, nu pe cea care este perfectă,  ci pe cea care este interesantă!

Obţine atenţia bărbatului la care visezi. Fă-l să se îndrăgostească iremediabil de tine şi arată-i că tu eşti femeia vieţii lui. Cum? Folosind câteva arme pe care orice tipă rea le are în arsenal!

Există mai multe moduri în care poţi fi o tipă rea, spune autoarea Sherry Argov.

Trei vedete feminine pun deja în practică în mod involuntar ideile din cartea autoarei şi au reuşit să cuminţească burlaci râvniţi de foarte multe femei.

Descoperă în paginile următoare cine sunt ele şi ce poţi învăţa de la fiecare în parte pentru a te bucura şi tu de iubirea necondiţionată a celui mai nărăvaş bărbat!

Află cum l-a cuminţit Beyonce pe Jay Z pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter