Cum să agăţi un tip timid. Top trucuri să-l cucereşti

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii timizi pot fi mai greu de cucerit, dar nimic nu este imposibil. Dacă îţi place mult şi eşti convinsă că dincolo de aparenta stângăcie există un potenţial suflet pereche, de ce să nu îţi încerci norocul? Vezi cum să agăţi un tip timid.
 

1. Nu lua timiditatea lui personal

Un bărbat timid se simte foarte frustrat când te place dar nu se poate exprima cum trebuie şi aceste frustrări sunt mai acute în spaţii publice. Este cu atât mai rău dacă el e timid şi tu ai impresia că nu te place, că nu e interesat sau dacă te porţi urât pentru că el nu se descurcă prea bine la întâlnire.

2. Abordează-l tu

Ok, aţi ajuns deja la prima întâlnire, dar nu prea ştii cum să eviţi momentele alea de tăcere stingheră. Află ce îi place şi ce îl face să se aprindă în discuţie. Toţi timizii au cel puţin un subiect despre care, odată porniţi, nu se mai pot opri. Vezi dacă nu cumva aveţi o pasiune în comun, dacă nu cumva aţi citit aceeaşi carte sau mergeţi în aceeaşi cafenea pentru prăjitura lor cu ciocolată demenţială.

3. Comunică prin social media

Comunicarea face-to-face îi sperie pe timizi şi îi face foarte greu de descifrat. Pe chaturi sau pe social media, oricine este mai relaxat şi mai dispus să vorbească cu tine. Chiar şi un sms cuminte e mai bun decât să-l inviţi prea des în oraş.

4. Ai răbdare şi lasă-l să se deschidă încet

Nu uita să îl iei uşor, deoarece bărbaţii timizi se sperie uşor şi se deschid greu. El are nevoie să se simtă destul de confortabil în preajma ta încât să îţi poată vorbi fără temeri. Un bărbat timid are nevoie de mai mult timp şi răbdare pentru a trece de la prietenie la romantism. O să merite.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter