Ce vor bărbaţii de la o aventură de-o noapte? Dar femeile?

De Raluca Cristea, pe

Mulţi dintre noi suntem tentaţi de aventura de-o noapte. Ce vor bărbaţii de la o astfel de experienţă? Dar femeile?
 

Mai întâi, ce caută bărbaţii în experienţa nocturnă a sexului fără obligaţii?

Depăşirea limitelor de zi cu zi

Pentru că de multe ori aventurile de-o noapte merg mână în mână cu băuturile tari sau fine, consumate în cantităţi care depind de fiecare. Oricum, este clar faptul că alcoolul dezinhibează şi te expune mai mult dorinţei să faci ceva ce în mod normal ţi-ai interzice. Printre altele, şi asta caută un bărbat la aventura de-o noapte: depăşirea limitelor pe care zi de zi le respectă.

Pofta de sex fără griji

Şi o femeie care să fie interesată de ei pe moment şi doar sexual, care să aibă poftă de sex şi să fie lipsită de prejudecăţi. Hainele, gesturile şi semnalele pe care le transmiţi prin limbajul trupului îl fac să înţeleagă dacă eşti femeia în căutare de o relaţie serioasă sau femeia care vrea doar să facă sex. 

Consolidarea orgoliului masculin

Şi are nevoie serioasă de asta după o relaţie eşuată în care a investit timp, dragoste sau bani. Nevoia este şi mai stringentă dacă ea a spus stop relaţiei, nu el. Este ceva de genul: ,, Aaa da? Îţi arăt eu ţie că se poate şi fără tine”.

Confirmarea potenţei

O nevoie ca asta apare fie când bărbatul în cauză este singur de mult timp, genul burlacului convins sau al colecţionarului de relaţii eşuate, fie într-o relaţie/căsnicie de lungă durată în care rutina s-a instalat de ceva timp.

În schimb, femeile vor altceva de la o aventură de-o noapte…

Distracţie

Şi aici îmi vor da dreptate femeile lipsite de prejudecăţi sau care chiar au mai încercat plăcerea aventurii de-o noapte. Nu, nu sunt eu una dintre ele, dar asta nu înseamnă că trebuie să neg adevăratele motive pentru care o femeie este atrasă de un one night stand.

Dorinţă

Pentru că o femeie vrea să se simta dorită şi apreciată, chiar şi atunci când se află deja într-o relaţie, deşi nu încurajez sub nicio formă infidelitatea. Ei bine, o aventură de-o noapte poate fi pentru o femeie exact gura de aer proaspăt de care are nevoie ca să-şi recapete încrederea în sine. În plus, femeia în cauză se gândeşte că îşi confirmă puterea de atracţie.

Sex de calitate

Pur şi simplu, sex. Nimic mai mult decât sex pasional, fără griji, fără prejudecăţi, cu un bărbat care o atrage ca un magnet de prima dată când îl vede. Conjunctură perfectă pentru ca bărbaţii să ne numească ,,femei uşoare”, dar când ei fac acelaşi lucru sunt doar bărbaţi experimentaţi. Câtă egalitate!

Poate chiar o relaţie de lungă durată

Pentru că orice ar fi, femeile nu încetează să viseze şi să înceapă zeci de fraze cu ,,ce-ar fi dacă…”

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter