Visele îţi spun cum va evolua relaţia voastră!

De Raluca Cristea, pe

Dacă tot ne petrecem cel puţin câteva ore pe zi dormind, de ce să nu dăm atenţie viselor? Multe dintre ele au ceva de transmis, chiar despre cuplu!
Află semnificaţia viselor şi ce îţi spun ele despre relaţia ta de cuplu!

Îţi visezi iubitul

Dacă iţi visezi iubitul actual, înseamnă că relaţia voastră se află într-un punct important, fie de bine fie de rău. Dacă visezi fostul iubit, înseamnă că eşti dezamagită de relaţia actuală şi încerci să o îmbunătăţeşti cu aspecte care îţi plăceau în fosta relaţie.

Îl săruţi sau te sărută

Dacă sărutul ţi-a plăcut, relaţia voastră este ceea ce îţi trebuie în acest moment. Dacă te-a sărutat cu forţa, o să te dezamăgească când te aştepţi mai puţin. Dacă încerci să eviţi sărutul unui alt bărbat, înseamnă că te vei certa cu partenerul din cauza unui bărbat din familie sau unui cunoscut.

Vreţi să vă urcaţi în tren  

Dacă reuşiţi să vă urcaţi amândoi în acelaţi tren, atunci te poţi baza pe el şi veţi construi împreună o relaţie de durată. Dacă se urcă el primul şi tu nu mai reuşeşti pentru că pleacă trenul, înseamnă că ai temeri în privinţa relaţiei şi că s-ar putea ca el să nu fie sprijinul de care ai nevoie.

Faci sex sau vezi pe cineva care face

Dacă tu faci sex cu iubitul, veţi rezolva o problemă de cuplu şi veţi fi liniştiţi. Dacă faci sex cu el dar nu îţi place, o problemă deja existentă va duce la un conflict. Dacă vezi un alt cuplu făcând sex, esti tentată să-ţi minţi sau să-ţi înşeli iubitul. Poţi visa şi că faci sex dar nu îi vezi faţa – relaţia voastră se clatină serios pentru că nu comunicaţi suficient şi este posibil să vă despărţiţi în curând.

Vrei să faci sex şi n-ai unde

Dacă vrei să faci sex cu iubitul şi nu găsiţi locul potrivit, este posibil să vă despărţiţi în curând pentru că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă sau mai multe persoane sunt împotriva relaţiei voastre. Dacă vrei să faci sex cu un străin şi nu ai unde, eşti tentată să începi o relaţie nouă care se va dovedi nepotrivită.

Înşeli sau eşti înşelată

Dacă visezi o singură dată că îl înşeli, înseamnă că îţi este greu să treci peste o schimbare în cuplu. Dacă visezi asta de mai multe ori, ai temeri în privinţa evoluţiei relaţiei. Dacă îl vezi că te înşală, indiferent de moment sau locaţie, te simti neglijată, bănuieşti deja că te înşală sau eşti nemulţumită de faptul că se dedică serviciului prea mult. Dacă nu faci ceva să schimbi lucrurile în bine, vei fi tentată să cauţi afecţiune la un alt bărbat.

Eşti dezbrăcată

Dacă eşti dezbrăcată în faţa iubitului, eşti pregătită să consolidezi relaţia şi ai încredere în el. Dacă eşti singură, atunci vei câştiga o sumă de bani. Dacă vă dezbrăcaţi reciproc, relaţia urmează o linie ascendentă, partenerul vrea mai mult de la tine pe plan sexual sau vei avea parte în curând de o surpriză din partea lui.

Ai avut şi tu unul din visele astea?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter