Află ce reguli prăfuite trebuie să încalci în cuplu!

De Stela Moisescu, pe

Următoarele reguli sună bine doar în teorie. În realitate ele vă pot ruina relaţia! Partea tristă este că aceste reguli guvernează majoritatea relaţiilor de cuplu.
Poate că de aceea atâtea poveşti frumoase de iubire se sfârşesc subit şi dureros în ziua de azi.

Iată ce reguli e cazul să începi să încalci chiar de acum, pentru binele relaţiei de cuplu, bineînţeles!

Fiecare conflict trebuie rezolvat pe loc

Ce sens are să te cerţi cu el la unu noaptea doar ca să nu vă culcaţi supăraţi unul pe celălalt? Multe cupluri fug cu spaimă din calea acestui sentiment şi tocmai pentru că vor să elimine supărarea din peisaj se ceartă la infinit. Scopul? Aşa rezolvăm conflictul, aşa trece supărarea. Păcat că multe cupluri nu-şi ating scopul şi rămân cu ţipetele şi reproşurile…

Află că uneori este mai bine să aştepţi, în loc să „rezolvi conflictul”. Pur şi simplu, în unele cazuri el nu te poate înţelege pe moment, iar tu nu îl poţi ierta pe moment. Sentimentele şi nemulţumirile trebuie mărturisite cât mai repede, dar deznodământul nu trebuie să fie rezultatul unei discuţii în contradictoriu, pe care o purtaţi de cele mai multe ori cu nervii întinşi la maxim.

El nu trebuie să te ierte imediat ce ai recunscut că ai greşit, iar tu nu trebuie să-l înţelegi de ce s-a purtat cum s-a purtat, doar pentru că s-a justificat. Reveniţi asupra discuţiei a doua zi, când sunteţi mai calmi.

Dă click şi citeşte ce diferenţe biologice între femei şi bărbaţi nasc certuri în cuplu!

Trebuie să fiţi mereu sinceri unul cu celălalt

Regula s-ar aplica doar dacă ar exista compatibilitate perfectă între doi oameni. Atunci, sinceritatea nu ar răni sentimente. În viaţa reală, însă, puţină prefăcătorie poate funcţiona ca un liant între voi. În fond, nu asta facem la începutul unei relaţii pentru a ne îndrăgosti unii de alţii? El se preface că e un tip plin de aventură, iar tu foloseşti ceva mai mult fond de ten ca de obicei… La final însă, remarci că îi place mai mult să rămână acasă sâmbătă seara, iar el îţi vede imperfecţiunile tenului. Cu toate astea, iubirea voastră rămâne la fel de puternică.

Atâta timp cât nu vă induceţi în eroare, puteţi îndulci un pic relaţia cu anumite minciuni albe. Te poţi preface interesată de pescuit, în timp ce el poate spune că-i place rochia ta cea nouă. Vorbim de detalii neimportante pentru relaţia voastră, dar care contează enorm pentru fiecare în parte… şi care vă fac mai fericiţi în cuplu!

Nu trebuie să aveţi ochi decât unul pentru celălalt

Te oftici când vezi că se uită la femei frumoase pe stradă? Experţii spun că nu ne putem abţine, iar asta e valabil şi la femei! Desigur, ţie ţi se pare că eşti subtilă când îţi spui cât de bine arată chelnerul care vă serveşte şi eşti conştientă că n-ai renunţa la partenerul tău, dacă bărbatul respectiv ţi-ar face vreo propunere. Ei bine, cam aşa e şi în cazul lor. Dacă încerci să-i ataşezi ochelari de cal, astfel încât să aibă ochi doar pentru tine, faci mai mult rău decât bine.

De fapt, ar trebui să te bucuri că el remarcă femeile atrăgătoare din jurul lui, dar nu pleacă nicăieri. În fond, iubirea reprezintă acţiune, nu pasivitate. El vrea să fie cu tine, nu să NU fie cu celelalte femei!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter