Ce vrea să-ţi transmită în funcţie de cadourile pe care le face

De Raluca Cristea, pe

Este sezonul banilor cheltuiţi cu dragoste şi apreciere pe cadouri de efect. Te-ai întrebat ce mesaj îţi transmite iubitul prin cadoul pe care ţi-l face?

De la lumânări la bijuterii şi de la obiecte casnice la lenjerie intimă, iubitul îţi transmite un mesaj indirect prin cadoul lui. Află cât de mult s-a implicat în alegerea cadoului şi ce trebuie să înţelegi din surpriza lui de sezon!

Produse cosmetice

Dacă îţi aduce un set pentru baie/ îngrijirea corpului sau un voucher pentru o zi de înfrumuseţare înseamnă că îi pasă de felul în care arăţi şi este foarte important pentru el să fii mereu o prezenţă care atrage admiraţia cunoscuţilor. Mai înseamnă şi că te cunoaşte bine şi e convins că meriţi îngrijire de calitate şi atenţie, din partea lui dar şi din partea celor care te pot menţine în formă cu produse speciale.

Obiecte pentru bucătărie

Dacă îţi aduce prosopele de bucătărie, mănuşi pentru gătit şi tot felul de obiecte de bucătărie, cam are o bilă neagră. Bineînţeles asta dacă nu cumva sunt nişte obiecte pentru bucătărie pe care ţi le doreai de mult, chiar speciale. Una peste alta un lucru e sigur: dacă primeşti obiecte de bucătărie speciale de la soţul tău înseamnă că vrea să te dedici mai mult casei, să găteşti mâncăruri interesante. Dacă primeşti obiectele de la un iubit cu care nu eşti de mult timp, înseamnă că n-a avut inspiraţie, nu i-ai făcut aluziile potrivite sau vrea să guste ceva pregătit de tine.

Bijuterii

Când îţi face cadou bijuterii, indiferent din ce material, e clar că însemni foarte mult pentru el. Mai mult, înseamnă că se simte legat de tine, că eşti cea mai important femeie pentru el şi că întrevede un viitor lângă tine.

Cutie cu bomboane

Un set cu ciocolate fine, o cutie de bomboane rafinate… sunt cadoul perfect dacă nu sunteţi împreună de mult timp. Dacă pune lângă şi o floare, înseamnă că este un bărbat atent, te apreciază şi vrea să te cunoască mai bine.

Un animăluţ de companie

Imaginează-ţi cum e să deschizi o cutie mare cu fundă ca să descoperi un căpşor pufos uitându-se la tine. Când îţi face cadou un animal de companie înseamnă că vrea să împartă cu tine cel puţin o responsabilitate şi e destul de probabil să fie convins de viitorul vostru împreună.

Un pulover pufos

Arunci o privire puloverului şi îţi vine să ţipi. Înainte să faci asta, gândeşte-te: doar pentru că ţi-a luat un pulover potrivit mai degrabă bunicii, nu înseamnă că nu ţine la tine. Dimpotrivă! Poate l-a căutat ore şi e convins să o să fii drăguţă când îl porţi. Scuteşte-l de o criză de nervi şi scuză-i simţul modei care probabil lipseşte.

Lenjerie intimă

Dacă îţi aduce un set de boxeri sau de slipi tanga, înseamnă că nu are nici cea mai vagă idee despre ce îşi doresc femeile şi nici nu se pricepe la cadouri. Partea bună? Poate să însemne că îi pasă mai mult de tine decât de lenjeria pe care o porţi când faceţi sex. Dar, dacă îţi face cadou un set de lenjerie intimă sexy, este un mare semn de intimidate pe care vrea să o împartă cu tine, dar şi dorinţa de a fi mereu sexy şi inventivă în pat.

Iubitul tău ce cadouri face de obicei?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter