Ce iubesc bărbaţii la relaţiile serioase

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii sunt, de obicei, asociaţi cu lipsa de implicare, cu frica de angajament şi cu riscul mare de a înşela. Ei bine, iată ce iubesc bărbaţii la relaţiile serioase.
 
Stabilitatea
Viaţa de om single este destul de grea, dacă nu eşti speriat de singurătate, atunci sigur eşti forţat să te vezi mereu cu oameni noi, fiecare mai ciudat ca precedentul. Acest tumult de sentimente este obositor. La polul opus, un bărbat într-o relaţie stabilă se simte confortabil, la căldurică, departe de femeile rele sau nebune care vor să îi toace nervii. Cum să nu vrea să mai stea?
Bucuria de a sta liniştit într-un bar
Pentru un bărbat singur, ieşirile în baruri îi obligă să iasă la agăţat, să se îmbete, sau să se facă de râs cumva, alături de alţi bărbaţi singuri. Când este într-o relaţie stabilă, el se poate relaxa, societatea nu-l mai obligă la nimic şi dacă prietenii îl judecă, poate oricând să dea vina pe tine, dacă nu are chef să stea până târziu, sau să se îmbete ca pe vremuri.
Weekendurile îmbrăţişate
Orice s-ar spune despre bărbaţi, care sunt „sexul tare”, asta nu înseamnă că ei nu se bucură de confortul şi căldura unor îmbrăţişări tandre, în weekend, când poţi să rămâi în pijama până după prânz.
Nu orice bărbat îşi doreşte toată ziua sex sălbatic şi au şi ei nevoie de afecţiune şi căldură casnică.
Sfaturi feminine, dar nu de la mama
Sunt unele lucruri pe care bărbaţii trebuie să le discute cu o femeie. Dacă vine vorba despre naştere, cum să eviţi o sarcină, sau la ce doctor să tratezi bubiţele alea enervante din zona intimă, ar da orice să nu fie mama lor acea femeie.
O iubită cu care să poată discuta probleme intime şi de sănătate fără jena de a aborda părinţii este binevenită.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter