Ce înţeleg femeile şi bărbaţii prin sex total

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 11:59

Părerile bărbaţilor şi femeilor sunt de multe ori diferite. La fel şi dorinţele lor când vine vorba de sex. Ce înseamnă sex total pentru o femeie? Dar pentru un bărbat?

Sex total în viziunea bărbatului înseamnă…

… cât mai multe tipuri de sex. Asta înseamnă că o partidă de sex total include preludiu, sex oral, sex normal, sex anal şi orice alte practici vă trec prin cap (sadomasochism şi bondaj, fetişuri, fantezii sexuale).

… sex cu 2 femei. Da, fie ca iţi place sau nu, ţine cont de faptul că sexul în 3 este o fantezie a 80% dintre bărbaţi. Ar da multe să te vadă cum te săruţi şi te mângâi cu o altă femeie şi apoi amândouă să îi oferiţi lui plăcere.

… sex rapid. Pentru că, din când în când, vrea doar un quickie. Şi asta nu înseamnă că nu te iubeşte, ci doar că îşi rezervă plăcerea pe care doar o partidă de sex rapid şi intens o poate oferi, chiar amândurora.

Sex total în viziunea comună

O partidă de sex pe care amândoi o consideraţi totală este cea în care vă lasaţi unul pe celălalt să încercaţi orice fantezie sexuală trece prin cap. Asta vă excită, aduce erotism momentului şi vă face să oferiţi tot ce aveţi mai bun.

Sex total în viziunea femeii înseamnă…

… sex cu preludiu intens. Intens şi nu lung pentru că noi, femeile, ne mândrim ca adepte ale zicalei ,,Puţin şi bun, decât mult şi prost”. Preludiu intens înseamnă pentru noi să primim atenţie, afecţiune, mângâieri şi săruturi în zonele cheie, pe scurt, să ,,primim” pofta de sex.

… sex cu răbdare şi planificări. Pentru că natura noastră de fiinţe visătoare nu ne lasă în pace nici când facem sex. Şi, pentru că planificările atunci când faci sex nu înseamnă să vorbeşti întruna, anumite momente din timpul sexului sunt un fel de garanţie că relaţia este pe drumul cel bun.

… sex care consolidează relaţia. Este exact acea partidă de sex plăcut, intim, de intensitate medie. Genul de sex pe care îl faci pe post de ,,hai să ne relaxăm după serviciu”, ,,ce dor mi-a fost de tine”, ,,bine ai revenit”, ,,sexul cu tine este cel mai bun”.

Tu ce tip de sex preferi?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter