Cum face sex în funcţie de hainele pe care le poartă

De Raluca Cristea, pe

Deşi aparenţele înşală şi uneori nu trebuie să judeci oamenii după hainele pe care le poartă, stilul lui vestimentar îţi poate da câteva indicii despre…

… cum face sex!

Află care este stilul lui sexual, în funcţie de tipul de haine pe care obişnuieşte să le poarte!

Stilul Sport

Dacă nu visezi la prinţi în armuri strălucitoare, nici la bărbaţi maeştri în tainele sexului, atunci este un bărbat potrivit pentru tine pentru că face sex la fel cum îşi alege hainele: în funcţie de intuiţie şi cât mai lejer, să se simtă bine în pielea lui. Nu îi place să se complice cu jumătăţi de măsură şi preferă să aleagă poziţii sexuale cunoscute decât unele noi cu care să dea greş. Îi plac poziţiile sexuale cu penetrare profundă.

Stilul Elegant

Dacă adoptă stilul elegant, business sau un stil elaborat, înseamnă că este un bărbat cu mari pretenţii de la el însuşi, de la tine, de la viaţa lui sexuală. Îi place să facă sex dar are şi un defect: riscă uneori să se gândească prea mult la el în timpul sexului. Oricum, este atent în timpul preludiului, îi plac aşternuturile fine, masajul erotic şi acordă multă importanţă decorului în nopţile speciale.

Stilul Casual

Conştient sau nu, îmbină tendinţele modei cu propriile lui preferinţe. Alege haine despre care ştie că pică bine pe el şi chiar de multe ori combină aceleaşi haine în funcţie de ocazie. La fel şi în timpul sexului, alternează momente de maximă pasiune şi aşteptări înalte cu momente în care face sex lent, cu puţine pretenţii de la tine. Mai mult, încearcă treptat poziţii sexuale sau jocuri erotice noi, îi place să se joace cu tine, în funcţie de ce ştie că te excită.

Haine fără un stil anume

Dacă este genul de bărbat fără un stil vestimentar anume şi combină hainele bine, dar exclusiv după starea de spirit, atunci aşteaptă-te la o viaţă sexuală plină: îţi face surprize în pat, îţi oferă când partide de sex complete când un quickie, are pretenţia să îi satisfaci capriciile în pat dar te răsplăteşte pe măsură. Cu el nu prea te plictiseşti, doar că trebuie să ştii şi tu cum să-i menţii interesul.

Ţi-ai regăsit iubitul într-una din descrieri?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter