Relaţii: 5 paşi pentru o cină romantică perfectă

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:01

Fie că sărbătoriţi o aniversare a iubirii voastre, fie că tocmai ai fost promovată şi vrei să împărtăşeşti cu el bucuria, sau doar vrei să-I faci o surpriză plăcută vineri seara, o cină romantică perfectă se organizează cu mare atenţie la detalii. Iată cinci paşi pe care trebuie să-I urmezi ca totul să iasă perfect.
Găteşte ceva spectaculos
Dacă te pricepi la gătit măcar un pic, pregăteşte ceva care să-l dea complet pe spate, cum ar fi homar, o friptură exotică de miel sau un fel mai afrodisiac, cu viţel de lapte şi ţelină. Nu te speria dacă nu ai făcut niciodată ceva atât de extravagant, el va aprecia simplul fapt că te-ai străduit să-l surprinzi.
Nu arde friptura, totuşi. Te poţi inspira din reţetele noastre sau poţi cere ajutorul unei cărţi de bucate. Dacă nu ai timp, desertul îl poţi cumpăra, dar ai grijă să fie tort de ciocolată. E sexy şi îi dă idei de ce ar putea să facă cu respectivul toping.
Relaţii: 5 paşi pentru o cină romantică perfectă
Aprinde lumânări
Ambianţa şi aromele în care îl primeşti trebuie să inducă starea de relaxare şi bună dispoziţie, mai ales dacă el vine după o săptămână grea la serviciu. Aprinde nişte lumânări parfumate, cumpără o faţă de masă colorată, dintr-un material fin, ca mătasea şi scoate setul de farfurii bune de la mama ta. Ai mare grijă ca paharele să fie potrivite pentru băutura aleasă (vinul roşu nu dă greş niciodată) şi florile de pe masă să nu fie foarte stufoase, astfel încât să vă puteţi privi ochi în ochi toată seara.

Află și cum faci lumanari parfumate acasa 

Lasa-l să te ajute
Relaţii: 5 paşi pentru o cină romantică perfectă

Dacă locuiţi împreună, asta nu înseamnă că nu poţi să-l surprinzi, cum obişnuiai să faci la începutul relaţiei. Dacă el e cel care se arată interesat de ce meştereşti tu prin bucătărie toată ziua, nu-l alunga. Lasă-l să te ajute cum poate şi transformă momentul într-unul erotic. Dacă tot urmează o seară specială, aţi putea la fel de bine să începeţi preludiul ca aperitiv. Distrează-te şi serveşte un pahar de vin încă de când pregătiţi masa. Momentul vă aduce împreună şi vă face să vă concentraţi pe relaţia voastră şi pe intimitatea momentului.
Îmbracă cea mai drăguţă rochie a ta
Relaţii: 5 paşi pentru o cină romantică perfectă

Unul din elementele esenţiale unei seri perfecte este, bineînţeles, ţinuta impecabilă. Dacă nu ai buget de o rochie nouă, sau ocazia nu este atât de specială, alege cea mai sexy rochie a ta şi asortează accesorii pe măsură. În funcţie de ocazie, poţi purta ceva mai degrabă sexy sau mai degrabă drăguţ şi dulce. Mergi pe roşu, respectiv roz, ca să înţeleagă şi filtrul lui masculin ce intenţii ai pentru mai târziu. Bărbaţii nu sutn grozavi la înţelegerea subtilităţilor.
Zâmbeşte
Relaţii: 5 paşi pentru o cină romantică perfectă

Un alt aspect foarte important dacă vrei ca seara să iasă foarte specială este să te simţi bine şi să uiţi de problemele care te-au frământat peste săptămână. Dacă eşti încordată de la griji şi stres, el va observa starea ta şi nu se va putea bucura de moment cum trebuie. Zâmbeşte cald şi gândeşte-te la ce urmează după desert. Simţi-ţi-vă bine şi lăsaţi relaxarea să pună stăpânire pe simţurile voastre, alături de vinul roşu şi muzica ambientală, pentru os eară de neuitat.
Foto: Thinkstockphotos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter