Află ce îl împiedică să se dezlănţuie în pat!

De Raluca Cristea, pe

Ai vrea să faceţi sex mai pasional? Poate că el este de vină, poate tu eşti sau poate niciunul dintre voi. Totuşi…

… ce îl împiedică să se dezlănţuie când faceţi sex?

Cred că motivele se împart în două categorii, în funcţie de vechimea relaţiei:

Dacă sunteţi de puţin timp împreună

Nu este convins că eşti partenera potrivită

Dacă aţi început relaţia de puţin timp şi aţi făcut sex o dată sau de două ori, atunci nu te poţi aştepta ca el să fie foarte deschis faţă de tine, în orice aspect ar fi vorba. De ce să nu fim sincere şi să recunoaştem că, atât el cât şi tu, trebuie să fiţi precauţi şi să vă păstraţi o ,,perioadă de testare”. În concluzie, poate că vrea să se asigure că eşti partenera potrivită pentru el şi abia apoi să fie exact cum îi place. Chiar şi aşa, nimic nu îţi garantează că felul lui de a se dezlănţui în pat este pe gustul tău.

Nu te cunoaşte suficient de bine

Şi pentru că nu te cunoaşte suficient de bine, nu simte încă nevoia să-şi dea jos măştile şi să fie chiar el. Recunoaşte că nici tu nu poţi să fii o carte deschisă din prima lună de relaţie. Şi nici nu este sănătos sau precaut să fii aşa.

Nu îi place să dea totul din prima

Poate că vrea să se lase descoperit, pas cu pas. Chiar ai ce învăţa din asta, să păstrezi câte o surpriză pentru fiecare ocazie specială între voi doi. Graba strică treaba!

Dacă aveţi o relaţie de ceva timp

Are griji sau îţi ascunde ceva

De multe ori faptul că el nu face sex foarte pasional nu are nicio legătură cu tine ca şi persoană, deci nu trebuie să o iei ca pe un eşec personal. Poate că este obosit, supărat pentru ceva de la serviciu sau de ce nu, este posibil să te fi minţit cu ceva şi acum să aibă remuşcări care îl împiedică să fie deschis chiar şi sexual faţă de tine.

Îl faci să se simtă prost

Da, chiar aşa. Dacă îl critici sau îi dai de înţeles că ceva nu îţi place la performanţa lui sexuală, atunci să fii sigură că nu se va îmbunătăţi nimic! Ideal este să îi sugerezi discret, jucăuş, nu să critici sau să fii directă.

Aşa este felul lui de a fi

Sau, te-ai întrebat dacă nu cumva pur şi simplu aşa este felul lui de a fi? Dacă îl ştii calm, meticulos, romantic, răbdător, atunci de unde crezi că poate ieşi vreo latură foarte pasională, sălbatică? În cazul ăsta, trebuie să-ţi schimbi perspectiva şi aşteptările, nu în rău, ci spre alt unghi. Mai precis, să înveţi să te mulţumeşti cu ce ai şi să fructifici tot ce ai. De ce ţi-ar trebui sex sălbatic când ai parte de sex romantic cu preludiu lung, la care multe femei doar visează?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter