La ce se gândeşte când vrea să faceţi duş împreună

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:54

Tot bate apropouri legate de un duş sexy împreună, când tot ce vrei este să te speli şi să te relaxezi? Dacă eşti reticentă, uite la ce se gândeşte el când vrea să faceţi duş împreună şi de ce poate fi o idee simpatică.

Super, o să o văd pe iubita mea goală şi plină de stropi de apă!
Ziua oricărui bărbat este mai bună dacă începe sau se termină cu o femeie goală. dacă mai este şi udă şi miroase frumos, cum să refuzi aşa ceva? La început, ideea sună bine, dar stai să vezi la ce ajunge după ce intraţi sub duş amândoi.
Poate trebuie să ne murdărim mai întâi, dacă înţelegi ce vreau să zic.
Mintea bărbaţilor nu este foarte complicată când vine vorba de corpuri goale şi cuplu şi ceva care le implică pe amândouă, într-un spaţiu restrâns, cum ar fi cabina de duş sau cada. pentru el, faptul că te dezbraci pentru duş este egal cu te dezbraci, eşti goală, prin urmare: sex! Super!
Dacă facem duş împreună, o să mă spele pe spate
În mintea lor, „o să mă ajute să mă spăl pe spate, acolo unde nu ajung niciodată singur fără să fac un număr de contorsionism” este un alt beneficiu al duşului în doi. Nu toţi bărbaţii se gândesc numai la sex. Alţii sunt şi foarte pragmatici. Gândeşte pozitiv, dacă tu îl speli pe el pe spate, nici tu nu scapi aşa uşor.
Ştiam eu că trebuia să cumpărăm o cabină de duş mai mare
Aaa, deja aţi intrat şi ideea sexy se dovedeşte a fi doar un duş în doi, unde nu aveţi loc, vă clătiţi unul peste altul şi apa ricoşează peste tot, dar mai ales în ochi? Cu săpun?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter