Ce adoră bărbaţii cel mai mult în intimitate, în afară de sex

De Raluca Cristea, pe

Dacă te-ar întreba cineva ce le place cel mai mult bărbaţilor în intimitate, probabil ai răspunde: sexul. De fapt, lucrurile stau altfel.

Ar fi o greşeală să crezi că sexul este singurul lucru pe care un bărbat îl vrea şi îl aşteaptă de la momentele de intimitate lângă partenera lui. Mai jos ai o listă cât se poate de obiectivă cu alte aşteptări reale şi constante ale bărbaţilor de la momentele de dragoste şi afecţiune în 2.

Vor să fie răsfaţaţi

Dacă vorbim de răsfăţ, atunci bărbaţii se împart în două categorii: bărbatii cărora le place să fie răsfăţaţi şi recunosc, şi bărbaţii cărora le place să fie răsfăţaţi dar nu recunosc. Fii sigură ca iubitului tău îi place să leneviţi în pat şi să îl mângâi, să îl săruţi, să îi masezi tâmplele şi să îţi plimbi mâinile prin părul lui, fără să fiţi presaţi de vreo obligaţie.

Adoră masajul

Fie că îl primesc sau îl oferă, dar mai ales atunci când îl primesc. Nu sunt egoişti, sunt doar răsfăţaţi. Foarte răsfăţaţi. Şi le place orice fel de masaj: al tâmplelor, al tălpilor, pe tot corpul, erotic, thailandez, etc.

Vor să le spui exact ce le-ar plăcea să audă

Ah, cât seamănă ei cu noi, femeile, uneori! Mai ales după sex se înmoaie toţi şi vor să îi lauzi, să le zâmbeşti, să le spui cât de bun a fost sexul cu ei în timp ce îi mângâi pe spate. Dacă se poate, chiar să pregăteşti o gustare bună sau o băutură reconfortantă.

Îi place să râdeţi împreună

Pentru că prea puţine momente sunt mai reconfortante decât o dimineaţă de weekend în care vă treziţi binedispuşi, cu chef de vorbă, zâmbete multe şi planuri pentru o zi reuşită. Nu subestima latura comunicativă şi comică a iubitului tău, mai degraba exploateaz-o ori de câte ori ai ocazia!

Îl incită ideea de duş în 2

Pentru că este romantic, plăcut şi oarecum, se poate spune că sudează relaţia, ar spune femeile. Sau, economiseşti nişte apă şi te laşi privită dezbrăcat şi plină de spumă, ar spune bărbaţii.

Când mâncaţi împreună înainte sau după sex

Înainte de sex, îl face să te privească ca pe o femeie împlinită, potrivită – frumoasă, atentă, gospodină, sexy. După sex, mai ales la micul dejun, se simte excelent când împarte cu tine o felie de unt cu dulceaţă la fel de bună ca şi sexul între voi doi. Mai mult, dacă este mai romantic, o să-ţi pregătească chiar el micul dejun.

Tu în care dintre gesturile de mai sus îţi regăseşti iubitul?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter