Când preferă bărbaţii masturbarea în locul sexului

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 11:57

Iubitul tău stă mult timp la baie, iar când iese se pune direct în pat şi adoarme subit, fără să te sărute de noapte bună? S-ar putea să prefere masturbarea în locul sexului…

Iată care sunt semnele ce îţi dezvăluie că iubitul tău alege „dragostea de sine” în loc să facă dragoste cu tine!

Faceţi sex mai rar de o dată pe săptămână, dar pe el nu-l deranjează. Dimpotrivă, îţi spune că sexul nu e aşa de important pentru el. Bărbaţii au nevoie de minim două partide de sex pe săptămână în medie, potrivit studiilor. Iubitul tău ar putea fi excepţia, dar care ar fi şansele?

Observi că încearcă să varieze poziţiile sexuale şi tehnicile pentru a obţine o plăcere mai intensă. Per total, pare că se plictiseşte şi caută varietate. Cel mai probabil, s-a obişnuit cu scenariile fanteziste din filmele pentru adulţi, deci simplul fapt că face sex cu tine nu îl stimulează pe cât de mult şi-ar dori. Dacă intervine nevoie de noutate chiar din primul an de relaţie, ori nu a existat o atracţie fizică mare între voi de la bun început, ori iubitul tău este un împătimit al filmelor porno.

Obţine cu dificultate o erecţie puternică când faceţi sex, îi ia mult timp să atingă orgasmul şi/sau ejaculează o cantitate mică de spermă. Toate acestea sunt efectele unei masturbări frecvente, spun sexologii! Aşa că dacă îţi lasă impresia că se chinuieşte să atingă orgasmul, nicidecum că s-ar bucura de întreaga experienţă, cel mai probabil s-a bucurat mai devreme, dar de unul singur.

Îţi sunt cunoscute afirmaţiile de mai sus? Înseamnă că cel puţin momentan partenerul tău este mai atras de masturbare decât de sexul cu tine.

Care sunt motivele pentru care bărbaţii ajung să prefere masturbarea, chiar dacă au o relaţie stabilă?

–    Au o anumită fantezie pe care le este teamă să o mărturisească partenerei. Poate fi vorba şi de un fetiş cu care se ruşinează.

–     Au făcut o propunere care le-a fost refuzată, aşa că se masturbează cu gândul la ea.

–    Se confruntă cu o disfuncţie sexuală în timpul sexului cu partenera, dar care nu apare în timpul masturbării.

–    Li se pare că sexul cu partenera implică prea multe bătăi de cap: trebuie să se concentreze să nu ejaculeze prea repede, să depună mult efort fizic şi să fie tandri, când ei ar vrea să se desfăşoare vulcanic.

–    Şi nepotrivirea de libido îi poate determina să apeleze la masturbare ca la o soluţie simplă şi sigură, decât să rişte să fie din nou refuzaţi de parteneră…

–    Nu în ultimul rând, pot ajunge să prefere masturbarea, atunci când a dispărut atracţia fizică.

Toate aceste circumstanţe pot face ca iubitul tău să se simtă mai liber şi satisfăcut masturbându-se, decât făcând sex!

Ce-i de făcut în această situaţie, pentru ca el să prefere din nou sexul cu tine?

Analizează motivele de mai sus şi caută să deschizi subiectul într-un mod calm şi înţelegător cu iubitul tău, pentru a depista cauza. Doar aşa vei putea soluţiona această problemă. Dacă vrei să redresezi situaţia, dă-i de înţeles că nu trebuie să-şi ascundă sexualitatea. Încurajează-l să îţi spună care sunt fanteziile lui, pentru a găsi acele activităţi care vă fac să apreciaţi plăcerea sexului în doi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter