11 semne că nu este îndrăgostit de tine

De Oana Savin, pe
Să te îndrăgostești este un sentiment minunat, însă niciodată nu trebuie să îl forțezi. Dacă ai o relație cu cineva care te face să îți pui întrebări referitoare la statusul acesteia în mod constant, este timpul să îți ridici niște semne de întrebare. Meriți pe cineva care să vrea să fie doar cu tine.

Semne că bărbatul de lângă tine nu are gânduri serioase și de viitor

  1. Este întotdeauna ocupat

Ar trebui să își dorească să își petreacă tot timpul liber pe care îl are cu tine. Și dacă este ocupat, tot ar terbui să își facă timp pentru tine.

  1. Nu te prezintă familiei și prietenilor

Dacă are intenții serioase, ar trebui să se mândrească cu tine tuturor persoanelor din viața lui, în special familiei și prietenilor apropiați.

  1. Nu se deschide în fața ta

Dacă ai încercat să îl întrebi despre trecutul său și a ezitat să îți răspundă, probabil are probleme în a lăsa oamenii să intre în viața lor.

  1. Tu ești cea care plănuiește toate întâlnirile

Ar trebui să depună la fel de mult efort ca și tine. O relație este o stradă cu două sensuri,

  1. Îți dă mesaje dar nu te sună niciodată

Denotă efort momentele în care iubitul tău face mai mult decât dacă își trimite un mesaj în fugă. De asemenea rezultă transparență când îți spune ce se întâmplă când o face cu vocea sa decât atunci când se ascunde în spatele unor cuvinte scrise.

  1. Nu te include în planurile de viitor

Atunci când vorbește despre evenimente ce vor avea loc în viitor, te include rar în ele. Ar trebui să se gândească la viitorul amândurora ca un cuplu.

  1. Încă vorbește cu fosta

Este un mare steag roșu dacă încă vorbește cu fosta iubită în mod regulat. Dacă are intenții serioase cu tine, acele relații trecute nu merită să fie readuse în prezent.

  1. Evită orice formă de afecțiune în public

Unii bărbați nu sunt fani ai afecțiunilor în public și este în regulă. Dar dacă nici măcar nu își pune mână în jurul tău sau nu te ține de mână, ceva este clar în neregulă.

  1. Anulează des planurile voastre

Este lipsă de considerație față de tine și sentimentele tale să anuleze planurile pe care le aveați. Ar trebui să țină cont de programul pe care l-ați făcut împreună.

  1. Nu te simți în largul tău în preajma lui

Ar trebui să te simți comfortabil și fericită când ești lângă iubitul tău. Dacă întrebări sau îngrijorări legate de relația voastră îți ocupă gândurile, nu este un lucru bun.

  1. Nu are timp să te cunoască

Meriți respect. Meriți să te simți importantă. Bărbatul de lângă tine ar trebui să vrea să te cunoască mai binr și dacă nu o face, nu merită osteneala.

Citește și: 7 tipuri de femei de care bărbații fug mâncând pământul

Citește și: Scurt ghid de dating online. Ce trebuie să știi dacă îți cauți un partener

Sursă foto: 123rf.com, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter