Când înşală bărbaţii din vina femeii

De Stela Moisescu, pe

Acum un an aflam că actriţa Sandra Bullock divorţează de soţul ei, care i-a fost infidel timp de 11 luni. Un an mai târziu Jesse James rupe tăcerea şi recunoaşte că…
… n-a fost niciodată 100% implicat în căsnicia cu „Sandy” şi regretă că nu a intentat el divorţul înainte să o înşele. La vremea respectivă am compătimit-o pe Sandra Bullock şi ne-am întrebat cum poate un bărbat să înşele o femeie superbă, care a şi câştigat Oscarul?

Distanţa fizică

În discursul acceptării premiului actriţa îi mulţumea soţului ei, neştiind că acesta îi era infidel de aproximativ 10 luni. Aventura a avut loc, în mod ironic, în timp ce Bullock filma pelicula „The blind side” (n.r. partea oarbă), pentru care a câştigat Oscarul. Actriţa s-a mutat temporar în Atlanta, în timp ce Jesse James locuia singur în L.A. Aşadar, căsnicia celor doi a devenit brusc una la distanţă.

Cealaltă femeie

Desigur, ce ne-a şocat atunci a fost femeia cu care James a înşelat-o pe actriţă. E vorba de o tânără model, care iese în evidenţă, pe lângă bustul generos, cu pielea plină de tatuaje. Vorbim de o femeie opusă Sandrei. Cu ani în urmă actriţa declara că nu se consideră deloc o femeie sexy şi că îi lipseşte încrederea în sine. Ei bine, tânăra model, pe nume Michelle McGee, s-a poreclit singură „Bombshell” (n.r. „Bomba sexy”). O altă atitudine! Dacă Sandra Bullock este o tipă calculată şi responsabilă, care şi-a construit pas cu pas o carieră impresionantă, Michelle McGee vâna în L.A contracte de modeling, ducând o existenţă mult mai instabilă.

Michelle povesteşte despre aventura cu soţul lui Bullock: „Eu l-am întrebat ce se petrece între el şi Sandra, iar el mi-a răspuns că ea nu locuieşte aici, ci în Atlanta, unde are filmări şi că nu poate să vorbească despre ea. Mi-a lăsat impresia că s-au despărţit. Aşa că ne-am întâlnit şi am făcut sex de cel puţin două ori pe săptămână.”

Aşadar, Jesse James a profitat din plin de faptul că soţia era plecată, pentru a întreţine relaţii intime cu altcineva. Ce este însă de remarcat, este că bărbatul a optat pentru o singură femeie, nu pentru mai multe relaţii pasagere. Michelle mai spune că ea şi Jessie obişnuiau să stea tolăniţi pe canapea şi să vadă filme împreună, iar ea îl şi striga cu nume de alint. Aşadar, James pare că încerca la acea vreme să umple spaţiul gol lăsat de Sandra şi fizic şi emoţional.

Intimitatea de cuplu

Un lucru interesant mărturisit recent de Jesse James, care ar trebui să dea de gândit oricărei femei implicate într-o relaţie este: „Nu cred că eu şi Sandy am fost vreodată prieteni, în sensul platonic.” Bărbatul este în prezent logodit cu artista Kat Von D, despre care spune că: „Ne înţelegem unul pe celălalt într-un mod foarte profund. Suntem conectaţi pe toate planurile şi n-am mai trăit o astfel de legătură cu altcineva.”

Dă click şi află cu gen de femeie tind bărbaţii să înşele în funcţie de zodia lor!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter