6 tipuri de bărbaţi cu care ai cele mai proaste partide de sex

De Raluca Cristea, pe

Dacă te-ar întreba cineva câţi parteneri de sex ai avut până acum, cum ai evalua viaţa ta sexuală? Ai pune la socoteală şi bărbaţii cu care…

… ai avut partide de sex lamentabile?

Adică acei bărbaţi cu acele partide de sex care nu prea contează pentru că au fost atât, atât de proaste…  Şi mai exact, bărbaţii cu care ai parte de cele mai proaste partide de sex sunt:

Bărbatul cu care sexul ţine 10 secunde

E bărbatul care bea 2-3 pahare cu vin înainte sau care ştie că are o problemă cu erecţia dar e prea mândru ca să o rezolve. Sexul durează cât ai clipi de două ori şi, bineînţeles, tu nu ai orgasm. Dar el se simte atât de bine şi, dacă e chiar mârlan, o să te întrebe şi ce nu e în regulă de eşti atât de mirată.

Bărbatul care te cam obligă

Să spunem lucrurilor pe nume. Sunt destule cupluri în care bărbatul îşi face într-un fel sau altul partenera să se simtă o norocoasă că face sex cu el, să creadă că trebuie să facă sex oricând vrea el şi, dacă îi refuză un favor sexual, înseamnă că ceva se întâmplă cu ea. Cum se ajunge la sexul din obligaţie? Cu şantaj sentimental.

Bărbatul care face sex greu de memorat

Greu de memorat nu pentru că ar fi durat o zi întreagă şi îţi scapă detaliile, NU. Ştii că el există, parcă ştii şi cum arată, ai făcut sex cu el dar chiar nu îţi aduci aminte cum a fost. Şi, dacă ar fi să te trezeşti noaptea şi să îţi aduci aminte exact cine e, tot nu ar merita să fie luat în considerare. De ce? Pentru că a fost atât de prost sexul cu el încât nu îţi mai aminteşti nimic.

Bărbatul care face sex pentru că trebuie

Bărbatul care face sex ca să ţină scorul, ca să nu stea prea mult timp pe tuşă sau ca să aibă ce povesti băieţilor la o bere nu ştiu în ce măsură merită titulatura de bărbat. Mai mult, unde vreau să ajung cu ideea este că, atunci când face sex pentru că trebuie şi nu pentru că îi place/vrea foarte tare, este la fel de posibil să iasă prost cum este să o facă pe femeia respectivă să se simtă ca naiba.

Bărbatul care te face să regreţi sexul

Sexul ar trebui să fie cea mai plăcută experienţă în doi dar ştii cum se spune, fiecare pădure are uscăciunile ei. Lăsând copacii la o parte, se pare că 60% dintre femeile cu o viaţă sexuală activă au avut parte la un moment dat de o partidă de sex care le-a schimbat complet părerea despre bărbaţi. Adică le-a făcut să vadă că se poate şi rău: cu 0 preludiu, săruturi rapide pe ici pe colo, câteva mişcări sus jos stânga dreapta şi gata. Sex is over! Dacă ai un astfel de mascul la uşă, fugi!

Bărbatul cu care nici nu eşti sigură dacă a fost sau nu… sex

E comic pentru că, dacă n-ar fi aşa, ar fi tragic. Cam aşa stau lucrurile când te avânţi cu un bărbat prin aşternuturi dar nu îţi dai seama exact dacă penetrarea are loc. Cât pe ce să îl întrebi: a intrat? (zâmbesc) Şi dacă nu eşti sigură, e din 3 cauze: este obosit, a vrut să îşi facă chef cu un pahar şi a băut 3 sau, nu e chiar atât de bine dotat pentru standardele tale, anatomice sau nu.


Dacă ai avut şi tu parte de unul din bărbaţii de mai sus, aştept să citesc câte ceva despre asta.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter