Bărbaţi: 5 obiceiuri pe care ar trebui să le împrumutăm de la ei

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii dau mereu impresia că viaţa lor e mai uşoară. Ei nu trebuie să se chinuie atât de tare când îşi asortează hainele (cămaşa, cravată, şosete albastre), nu se stresează dacă s-au îngrăşat un pic şi nu au nicio rezervă în a face sex fără să le pese prea tare de parteneră. Iată 5 obiceiuri pe care ar trebui să le împrumutăm de la ei mai des.
Sex, nu dragoste
Bărbaţii ştiu ce vor când vine vorba de plăcere proprie şi ar trebui să putem şi noi să facem asta fără dureri de cap şi sentimente de vină. Dacă am reuşi să ne relaxăm destul pentru a ne căuta propria plăcere şi nu ne-am mai stresa atâta din cauza celulitei sau a epilatului, poate că am putea să o facem mai…bărbăteşte.
Dietă din pizza şi bere
Bărbaţi: 5 obiceiuri pe care ar trebui să le împrumutăm de la ei

Ok, câteodată şi shaorma. Ideea e simplă: câţi bărbaţi cunoaşteţi care, în afară de ocazionala burtă de bere, îşi fac griji pentru siluetă? Majoritatea femeilor se străduiesc atât de tare să se ţină de diete, că uită scopul lor iniţial. Ar trebui să luăm lecţii de la bărbaţi şi să ne mai facem de cap din când în când, cum ar fi sâmbătă seară sau miercuri la miezul nopţii, când ne pocneşte foamea fix înainte de culcare.
Bani cheltuiţi cu cap
Bărbaţi: 5 obiceiuri pe care ar trebui să le împrumutăm de la ei

Bărbaţii nu merg la shopping şi bărbaţii nu stau ore prin magazine de decoraţiuni interioare, chiţăind la pernuţe fantezie şi cumpărând o mie de lucruri de care nu au, de fapt şi de drept, nevoie cu adevărat. Dacă am reuşi să cheltuim şi noi banii mai cu cap şi să nu-i mai aruncăm pe prea multe perechi de pantofi sau accesorii pentru pisică, poate n-am mai rămâne fără niciun leu la sfârşit de lună.
Asortează hainele din ochi
Bărbaţi: 5 obiceiuri pe care ar trebui să le împrumutăm de la ei

Bărbaţii nu se agită prea tare cu hainele şi asortarea lor. Ce dacă a luat în viteză şosete cu dungi albastre la pantalonii gri şi ce dacă are doar cravata roşie cu donald duck curată? Lumea o sa-l considere inovator şi chiar poate lansa o nouă modă. Pe când noi nu avem de ales, trebuie să fim impecabile şi să nu ne scape detalii niciodată. Măcar o dată pe săptămână propun să aruncăm pe noi un tricou din dulap şi nişte blugi, luăm din cuier cea mai mică geantă şi să profităm de timpul câştigat strângând părul în coadă în loc să-l coafăm. Posibilităţile sunt infinite (totul depinde de timpul alocat îndreptării părului şi aplicării bazei de machiaj).
Ambiţie la job
Bărbaţi: 5 obiceiuri pe care ar trebui să le împrumutăm de la ei

La locul de muncă, bărbaţii se împart în foarte agresivi şi agresivi. Ca de obicei, ei ştiu ce vor şi cum să-l obţină. În loc să te codeşti şi să-ţi faci griji pentru reputaţie, la următoarea şedinţă ar trebui să nu mai laşi pe nimeni să te ia de sus. Arată ce poţi şi sigur vei fi observată. Nu te lăsa bătută nici măcar dacă lucrezi într-un domeniu dominat de bărbaţi. Până şi ei vor aprecia când vei lua atitudine pentru ideile tale.
Foto: Thinkstockphotos
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter