5 bărbaţi cu care merită să ai o idilă de-o vară

De Stela Moisescu, pe

Dacă eşti singură nu e musai să fii în căutarea sufletului pereche. De fapt, te poţi rezuma la o idilă sezonieră. Tot ce trebuie să faci este să alegi un bărbat cu potenţial,
gata să îţi ofere o vară palpitantă.  Vara este cel mai sexy anotimp, în care avem libidoul la cote maxime, aşa că merită să profiţi de el.

Noi îţi spunem cu cine este uşor şi avantajos să începi o idilă fierbinte în acest sezon:

1. Cu barmanul din barul tău preferat

Este foarte uşor să mergi cu prietenele în barul tău preferat şi să flirtezi cu cel mai drăguţ barman!

Care sunt avantajele? Băuturi gratis, cocktail-uri personalizate, plus că nu mai trebuie să îţi baţi capul pe unde să ieşiţi în oraş, înainte să-l inviţi la tine acasă, iar dacă face cu mâinile în timpul sexului ce face şi când prepară un „Orgasm”, clar îl vei atinge şi tu!

2. Cu un turist care are nevoie de ghid

Dacă stai într-un oraş cu potenţial turistic, ieşi mai des prin centru şi răspunde cât mai prietenos bărbatului care îţi cere indicaţii într-o engleză stâlcită!

Care sunt avantajele? Ştii că vacanţa lui se termină, iar idila se încheie sigur şi fără complicaţii, abia aşteaptă să-şi exprime recunoştinţa pentru ospitalitatea ta, ai ocazia să ieşi în oraşul pe care îl ştii foarte bine cu un străin, care te poate fascina.

3. Cu un bărbat de altă naţionalitate

Ai toate şansele să-l întâlneşti, dacă ţi-ai ales ca destinaţie de vacanţă un loc care atrage turişti din toate colţurile lumii.

Care sunt avantajele? În sfârşit îţi satisfaci fantezia sexului cu un bărbat exotic, poţi afla dacă accentul şi dicţia influenţează modul în care un bărbat face sex oral, poate să îţi vorbească murdar fără să te ruşinezi sau să te simţi jignită.

4. Cu amicul tău, cu care pleci în vacanţă

Dacă plecaţi în grup în vacanţă, spune-i amicului tău, care te atrage dintotdeauna, că vrei să întreci limitele cu el odată ce aţi părăsit graniţele ţării, iar când vă întoarceţi să redeveniţi ce aţi fost, doi buni prieteni.

Care sunt avantajele? Ai parte de sex pasional în vacanţă, fără să rişti să începi o legătură cu un străin, te simţi confortabil să faci ce vrei şi să-i ceri orice pentru că sunteţi deja prieteni, va face tot posibilul să te impresioneze în pat, pentru că aveţi prieteni comuni şi ştie că nu le ascunzi nimic…

5. Cu colegul de muncă care nu pleacă în concediu

Este simplu. Dacă doar voi doi v-aţi programat concediile abia în septembrie, de ce să nu profitaţi de vară, îmbinând utilul cu plăcutul?

Care sunt avantajele? Nu mai visezi cu ochii deschişi la plaje însorite, fiind invidioasă pe colegii plecaţi în concediu, plus că sexul te face mai creativă, potrivit sexologilor, aşa că e momentul să te remarci în faţa şefilor, mai ales că este plecată şi competiţia.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter