Bărbatul imatur: de păstrat sau de aruncat?

De Stela Moisescu, pe

Fetelor, ce ne facem cu bărbaţii şomeri, care joacă FIFA, mănâncă snacks-uri cu aromă de pizza şi nu ies din cuvântul mamei? Nu, nu e vorba de portretul vreunui puşti…
… de clasa a unsprezecea! Este chiar tipul acela drăguţ, care se oferă să te scoată la cafea şi care a împlinit deja sfertul de veac!

Ce părere ai? Bărbaţii imaturi sunt de păstrat sau de aruncat?

1. Nu are serviciu şi spune că nu se vede angajat

De ce să-l păstrezi: se vede atunci pe post de menajeră? Când tu eşti plecată la muncă, iar el rămâne acasă poate face acele lucruri de care tu niciodată nu ai timp: gătit, spălat rufe, şters praful…
De ce să-l arunci: pentru că trebuie să plăteşti tu de fiecare dată, indiferent că e vorba de un suc în oraş sau de un concediu la mare. Să fii tu stâlpul de susţinere e o prea mare bătaie de cap.

2. Hobby-ul lui nr.1? FIFA cu băieţii!

De ce să-l păstrezi: măcar ştii ce face când nu e cu tine – e pironit cu ochii în ecran, nu în decolteul unei fete pe care a agăţat-o, tot cu băieţii, într-un bar.
De ce să-l arunci: pentru că te lasă baltă sâmbătă seara, când tu vrei o cină romantică, iar el are planificat un maraton de FIFA.

3. Nu iese din cuvântul mamei

De ce să-l păstrezi: dacă te pui bine cu mama lui, ştii că îl vei manipula şi tu prin intermediul ei.
De ce să-l arunci: dacă mama lui nu te poate suferi şi nici tu pe ea, e clar că relaţia cu „băieţelul mamei” e pe ducă.

4. Cheltuieşte fără măsură

De ce să-l păstrezi: nu va avea niciodată tupeul să-ţi reproşeze că dai prea mulţi bani pe pantofi.
De ce să-l arunci: te va ruga să-l împrumuţi cu bani şi slabe sunt şansele să-i mai vezi înapoi.

5. Este total nepriceput în pat

De ce să-l păstrezi: dacă îţi dai interesul şi devii profesioara lui de sex, vei culege roadele muncii tale. Merită din plin investiţia făcută!
De ce să-l arunci: există oricând varianta de a culege roadele muncii altei femei. Deci mai bine te reorientezi către un bărbat pentru care sexul fantastic nu reprezintă două minute de tăvăleală.

6. Mănâncă numai prostii

De ce să-l păstrezi: nu te va ruga niciodată să-i găteşti o mâncare bună şi hrănitoare când vine istovit de la muncă. Se va mulţumi cu un hot dog din colţul blocului.
De ce să-l arunci: delicioasele chips-uri şi băiatul care aduce pizza la zece seara sigur te vor ispiti peste măsură. Două luni cu acest bărbat şi vei fi mai durdulie… Este indicat doar slăbuţelor!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter