5 semne că NU este bărbatul potrivit pentru tine

De Diana Zagrean, pe

Vă certaţi cam des şi ai dubii dacă este bărbatul potrivit pentru tine? Uite 5 semne că NU este bărbatul potrivit pentru tine şi că îţi iroseşti tinereţea şi fericirea.
 

Crede că lumea se învârte în jurul lui

Dacă tipul cu care te vezi în ultima vreme te tot îndeasă în lumea lui, nu încearcă să te cunoască şi nu ia niciodată în calcul nevoile tale, este destul de clar că nu e omul potrivit.
Dacă simţi adesea că partenerul tău este foarte egoist şi nu te apreciază la adevărata valoare, este cazul să iei în calcul o despărţire amiabilă şi un nou început.

Încerci mereu să-l impresionezi

Simţi că trebuie să pui o mască pe faţă ori de câte ori te vezi cu el? Dacă ai observat că eşti disperată să-i faci pe plac şi petreci mult timp încercând să-l impresionezi cu ţinuta, machiajul sau prăjiturile tale cu glazură, poate că nu merită atâta efort din partea ta.
Bărbatul potrivit te face să te simţi minunat în pielea ta, iubită şi apreciată şi nu îţi cere luna de pe cer, ci -i-o oferă.

Depinde de tine

De obicei, bărbaţii sunt cei care se plâng de femei care au nevoie de ei, care nu se pot descurca singure şi care cerşesc atenţie tot timpul. Dacă rolurile sunt inversate şi tu eşti unica responsabilă de fericirea lui, poate că nu este tocmai bărbatul potrivit pentru tine.

Nu ţi-a cunoscut familia

Familia şi prietenii tăi încă nu l-au cunoscut, deşi sunteţi împreună de câteva luni bune? De ce nu i-a cunoscut încă? Oare pentru că el refuză şi este speriat de această posibilitate? Sau poate că tu te simţi ruşinată de el în societate şi mai ales alături de familia ta. Indiferent de motiv, faptul că tu sau el nu sunteţi deloc încântaţi de acest pas nu este un semn bun.

Nu îţi poţi imagina viitorul alături de el

Gândeşte-te la voi peste 10-15 ani? Ce reacţie ai? Dacă te apucă râsul, sau dezgustul şi îţi vine să spui „în niciun caz”, ai găsit răspunsul la întrebare.
Dacă nu îţi poţi măcar imagina o viaţă alături de el, de ce să mai lungeşti agonia? Poate că îi faci şi lui rău dacă nu ai planuri serioase în privinţa relaţiei voastre şi îi iroseşti şi lui timpul.
Sursa foto femeie îngrijorată bărbat fundal: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter