4 trucuri să vă vină cheful de sex

De Revista Unica, pe

Cum să ajungi la orgasm dacă ţie nici nu-ţi vine să te-apuci? Dacă ai uitat deja cum e să faceţi sex sălbatic, aplică ponturile de mai jos!
Să lăsăm sexul pentru altă dată? Dacă ai pus deja întrebarea asta, înseamnă că pasiunea nu mai e ce era. Dar nu-i un motiv să te resemnezi, gândindu-te că ai, oricum, alte priorităţi. Sexul poate fi mai bun.
E mai simplu decât crezi!

Afrodiziace ai încercat?

Din cele 825 de cititoare care ne-au raspuns pe www.unica.ro la întrebarea „Ce faci să măreşti pasiunea în dormitor“ doar 0,97% au ales să consume afrodiziace. Adică… opt persoane! Am tras concluzia că n-ai prea multă încredere nici în ciocolată şi nici în sucul de ţelină. Aşa că am căutat pentru tine nişte afrodiziace mult mai puternice, care să te convingă! Ce zici de nişte plante indiene mai greu de procurat, dar cu efect spectaculos? Intră pe www.anima-plant.ro şi comadă Tejapata, Gokshura sau Atmagupta. Efect garantat!

Cărţi şi filme

Nici partea cu documentarea nu pare să te atragă. Or, e păcat! Toată lumea se bazează pe instinct când e vorba de sex. Dar un lăutar care cântă după ureche nu se poate compara cu un muzician care a făcut Conservatorul, nu? Chiar dacă vioara tot aia e! Aşa că nu te feri de cărţile de specialitate sau de filmele cu mesaj explicit. Pe pariu c-ai să găseşti trucuri despre care habar n-aveai că există! Ca să nu mai vorbim despre excitaţia pură care provine din… puterea exemplului.

Un pic de joacă

Mare parte din blazarea legată de sex provine din lipsa unei provocări care să vă incite. Ai observat şi singură că dacă îl ameninţi că pleci la mama devine brusc activ sau dacă îl soarbe o alta din ochi eşti mult mai dornică să-l tragi după tine într-un ungher ferit. Varianta mai puţin dramatică este cea a jocului. Baba-oarba prin dormitor, bătaie cu perne sau pocher pe dezbracate când aţi jucat ultima oară? Dacă iei sexul prea în serios, are toate şansele să devină cumplit de plicticos. Păstrează-ţi sau activează-ţi cheful de joacă, iar cheful de sex îl va urma negreşit.

Relax, take it easy!

Nu-ţi vine să faci sex dacă eşti crispată, stresată şi cu o mulţime de probleme pe cap. Valabil şi pentru el, de altfel. De multe ori e suficient să reuşiţi să vă deconectaţi, să vă relaxaţi împreună, pentru ca cheful să vină de la sine, exact ca o apă care îşi găseşte făgaşul la vale o dată ce barajul a fost înlăturat. Nu pleca de la premisa că trebuie să faceţi sex. N-ar fi decât o grijă în plus. Oferiţi-vă doar o seară plăcută, cu baie caldă unde să vă săpuniţi unul pe celălălt şi masaj cu uleiuri parfumate pe urmă… Cine zicea că n-are chef?
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter