4 lucruri care îi enervează pe bărbaţi

De Lumea Femeilor, pe

Bărbaţii iubesc femeile. Felul în care aratăm, cum mirosim, în care păşim şi vorbim, sunt numai câteva din motivele pentru care ne adoră.
Însă nu tot timpul. Vrei să afli care sunt motivele pentru care îşi ies aşa de uşor din minţi, uneori? Îţi dezvăluim noi cu ce îi enervezi cu adevărat

1. Obsesia ta pentru cumpărături

Când vine vorba de cumpărături, ziua nu are atât de multe ore pe cât ne-am dori. Fie că e vorba de ales o pereche de pantofi, fie că nu avem de cumpărat decât o bluză, ne putem petrece ore întregi prin magazine. Însă ceea ce este mai rău, este că, în această „expediţie“, suntem nevoite să-i luăm şi pe ei cu noi. Aşa că, iată cum, el se vede nevoit să umble din magazin în magazin şi să te privească în timp ce tu probezi o haină după alta, o pereche de pantofi după alta, compari preţuri, culori şi… până la urmă, în cel mai rău caz, nu iei nimic.

2. Eşti prea emotivă

Plângi la dramele de dragoste, te lamentezi când ţi se rupe o unghie sau nu-ţi place cum ai fost coafată. Însă ce îl deranjează şi mai mult este că te aştepţi ca el să te consoleze. Şi nu este nimic care să-l pună mai rău în încurcătură decât o femeie care-i plânge pe umăr. Nu că ar fi insensibil, dar în afară de a spune şoptit „Gata! Nu mai plânge! Nu-i nimic, draga mea“, nu prea ştie ce altceva să facă pentru a te calma. Faptul că suntem mai sensibile decât ei, uneori, îi face să se simtă bine. Însă nu şi atunci când trebuie să se autotransforme în batiste…

3. Îi invadezi spaţiul personal

Trebuie să recunoşti că, de multe ori, eşti tentată să-ţi însuşeşti unele lucruri ale lui. Eşti nevoită să te epilezi urgent şi nu ai cu ce? Aparatul lui de bărbierit e numai bun. Te-ai plictisit de tricourile tale? Nu se supără dacă azi iei unul de la el. Eşti sigură? Ia gândeşte-te puţin… Cum ar fi ca el să-ţi folosească produsele tale cosmetice? Sau să-ţi îmbrace rochia preferată, după ce a cotrobăit în dulap printre lucrurile tale… Ei? Ce zici?

4. Eşti geloasă

Uneori, numai simplul fapt că ţi se pare că rosteşte prea des numele unei colege de birou te pune pe jar. Şi apoi, începi să-i pui întrebări „cheie“, să faci aluzii mai mult sau mai puţin finuţe, să priveşti ca pe o rivală fiecare reprezentantă a sexului frumos care se apropie de el… La început, s-ar putea să i se pară măgulitor, însă, dacă insişti cu această atitudine, mai ales dacă el nu te-a înşelat nici măcar în gând, nu te mira că va deveni din ce în ce mai iritat de atitudinea ta.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter