Fostul soț i-a tăiat ambele brațe. Acum, femeia și-a regăsit bucuria de a trăi și s-a logodit

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 septembrie 2020, 13:44

O tânără de 27 de ani din Rusia și-a regăsit fericirea în viață după un incident cumplit, petrecut acum doi ani, în urma căruia și-a pierdut ambele mâini.

În decembrie 2017, Margarita Grachyova a fost victima unui atac extrem de dur comis chiar de fostul ei soţ, Dmitry Grachyov (28 de ani).

Cei doi erau căsătoriți și aveau doi copii împreună, dar la un moment dat, Dmitry a început să o suspecteze pe femeie că ar avea o aventură amoroasă cu un alt bărbat.

Citeşte şi: A fost părăsită de soț pentru că era prea grasă, dar s-a răzbunat și a slăbit drastic. Cum arată acum

Orbit de gelozie și de furie, Dmitry a dus-o cu forța pe Margarita într-o pădure și i-a tăiat ambele mâini cu un topor. Una dintre mâini i-a fost cusută, dar o poate folosi doar parțial. În cazul celeilalte mâini, femeia a primit o proteză artificială.

Femeia a reușit să treacă peste traumatizanta întâmplare și a decis să-și reia viața într-un mod cât se poate de normal. Mai mult, tânăra și-a recăpătat încrederea în sine și a postat de curând pe rețelele de socializare un set de fotografii în ipostaze atrăgătoare. În dreptul pictorialului, Margarita a scris câteva cuvinte care au atras admirația tuturor internauților: „Sexualitatea – cum se manifestă ea?”

Prin prin pozele publicate în online, rusoaica vrea să le dovedească tuturor că femeile sunt puternice și pot fi frumoase și atrăgătoare chiar dacă au suferit atacuri fizice îngrozitoare.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Chiar după tragedia din 11 decembrie 2017, mi s-a părut și mi se pare că nu mai sunt atractivă. Înainte nu aveam defecte. Acum sunt o fată fără mâna dreaptă și cu multe cicatrici pe mână și pe piciorul stâng. Sinceră să fiu, nu am învățat să mă accept cu adevărat. Uneori mă supără că am mâna stângă umflată și albastră de la cicatrici, iar proteza neagră nu prea se asortează unei rochii albastr.  Când port fuste scurte, patru cicatrici imense ies la iveală pe piciorul meu. Dar sexualitate nu stă exclusiv în aspect, în lungimea picioarelor sau a părului. Este mai profundă, în interior”, a destăinuit Margarita într-un interviu, potrivit mirror.co.uk

Cel care i-a nenorocit viața, Dmitry a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor şi a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

Acum, Margarita s-a logodit cu noul său partener de viață.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter