3 semne că pui bărbaţii pe fugă

De Diana Zagrean, pe

Ai impresia că eşti blestemată şi că toţi bărbaţii pe care îi întâlneşti fug în direcţia opusă? S-ar putea să nu te înşeli. Vezi care sunt cele 3 semne că pui bărbaţii pe fugă.
 

1. Îl stresezi cu perspectiva unei relaţii serioase prea devreme

Aţi avut o primă întâlnire superbă şi te-ai îndrăgostit. Până aici, totul bine. Apoi te-a sunat şi vrea să te scoată deja în oraş la a doua întâlnire. Minunat! Dar încearcă să nu-l sperii acum, vorbind cu entuziasm despre cum va fi când vă veţi muta împreună, cum se vor numi copiii voştri, sau cum vei gestiona banii comuni în vacanţe. Chiar dacă totul merge bine, riscul de a-l speria după un prim contact reuşit este foarte mare.

2. Îi dai mesaje şi îl suni non-stop

Dacă vrei să sperii un bărbat, cea mai rapidă cale este să vorbeşti despre căsătorie prea repede şi să îl suni zi şi noapte, sau să.i dai mesaje.
Chiar dacă mori de dorul lui şi te gândeşti numai la el, rezistă tentaţiei de a-l asalta cu mesaje, linkuri cu pisici şi telefoane, deoarece te va considera sâcâitoare şi obsedată.

3. Te autoinviţi în viaţa lui

După câteva întâlniri reuşite, poate că tu faci deja planuri de vacanţă împreună şi te gândeşti ce să-i cumperi mamei lui de Crăciun. Nu te autoinvita în viaţa lui pe nepusă masă. S-ar putea să pari vreo disperată care se bagă în viaţa lui cu forţa, în loc de o femeie îndrăgostită. Aşteaptă până te invită el la un eveniment de familie şi până când faceţi lucruri pe care numai cuplurile „oficiale” le fac. Câteva întâlniri reuşite, o cină romantică, o plimbare în parc şi un film nu te fac stăpână pe viitorul lui.
Sursa foto: Shutterstock
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter