10 lucruri pe care bărbații nu ni le spun

De Revista JOY, pe

Bărbaților nu le place să vorbească. Iar când îi pui iubitului tău întrebări precum „la ce te gândești când facem sex?” Vei primi, de cele mai multe ori, răspunsuri aberante, spune redactorul Maximilian Reich. Un bărbat îți dezvăluie ce gândesc bărbații cu adevărat!
Avem emoții înainte de a face sex cu o parteneră nouă

Da, e adevărat: noi, bărbații, ne gândim mai mereu la sex. Iar când vedem în față noastră un decolteu generos, nici nu ne mai interesează cine e sau cum arată „posesoarea” – din partea noastră, ar putea avea trei ochi și un chihuahua pe cap. Cu toate acestea, în momentul în care chiar se pune problemă să ajungem în pat cu o parteneră nouă… lucrurile se schimbă. Pulsul nostru o ia razna și facem tot felul de chestii ciudate. Suntem în stare să facem flotări și-n somn, bem suc de ananas în cantități industriale (se spune că îmbunătățește gustul spermei) și luăm la rând toate articolele de pe internet care conțin cuvântul „cunnilingus”. însă când femeia stă goală în față noastră, ne simțim la fel de nesiguri că prima data. Oare să-i masez puternic sânii, cum îi plăcea fostei sau să încerc ceva nou? Un singur lucru e clar: țipă vrea o partidă bună de sex. Preferabil, cu multiple orgasme. Vrea un armăsar, nu un papă-lapte? Dar, ăăh… ce înseamnă să fii un armăsar? Să sări pe ea că un animal sau să o mângâi tandru?
Poziția misionarului sau doggy-style? Prin „sex bun” înțelegem la fel de puțin că prin „seara romantică”. „Bine”, „frumos” – ce înseamnă toate astea? Un singur lucru e tot ce știm: a două zi, ea îi va povești totul prietenei ei. Evident, niciunul dintre noi nu vrea că asta să reprezinte momentul umoristic al zilei. Oare e atât de greu să ne oferiți câteva semne de încurajare (să ne mângâiați tandru pe păr, să va uitați în ochii noștri astfel încât să ne dăm seamă că va simțiți bine cu noi)? Cu siguranță, va gândiți că sunt un „exemplar” mult prea agitat. Ei bine, mergeți în cea mai apropiată librărie și numărați câte cărți cu sfaturi sexuale pentru bărbați există. Exact, niciuna!
Vezi continuarea pe e-joy.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter