Wow! Vezi ce ţinute extravagante va purta Anda Adam la concertul Lady Gaga

De Diana Zagrean, pe

Anda Adam se numără printre cei mai mari fani ai lui Lady Gaga. Pentru concertul pe care vedeta americană îl va susține joi la București, Anda s-a pregătit ca la carte.
Având în vedere că Gaga și-a încurajat admiratorii să se prezinte la show cu ținute vestimentare și coafuri extravagante, Anda Adam și-a gândit deja o apariție specială la marele eveniment din Piața Constituției.
Mai exact, va scoate din garderobă o geacă de piele unicat, cu umeri supradimensionați, cu ținte, zale și curele, pe care o va accesoriza cu multe brățări și inele din argint.
În plus, și coafura Andei va fi cu totul specială joi seară. Solista va petrece mai bine de o oră prinzându-și părul într-un fundă în vârful capului.

Apariția vedetei la concert va fi nu doar în ton cu cerințele cântăreței americane, dar și greu de neobservat.
Este pentru a doua oară când Anda Adam merge la un concert de-al lui Lady Gaga.
Primul show la care a participat a avut loc anul trecut la Viena. Solista noastră a fost impresionată de amploarea evenimentului.
Wow! Vezi ce ţinute extravagante va purta Anda Adam la concertul Lady Gaga
„Lady Gaga nu doar face un super show, ci și cântă incredibil de bine. Are costume de scenă desprinse parcă din altă lume, o trupă de dansatori foarte talentați. Întreg conceptul concertului este foarte bine gândit.
Este o artistă complexă și o admir foarte mult. Sunt convinsă că show-ul din România va fi de senzație și că publicul nostru va fi în extaz!”, declară Anda Adam.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter