Video: Jennifer Lawrence, superbă în noua campanie Miss Dior

De Sandra S., pe

De când a câştigat premiul Oscar pentru rolul său din pelicula Silver Linings Playbook, Jennifer Lawrence se află în atenţia tuturor, inclusiv a casei de modă Dior, pe care o şi reprezintă, mai nou.
Actriţa în vârstă de 22 de ani este succesoarea Milei Kunis ca imagine a bine-cunoscutelor genţi Dior, ce pot fi purtate la orice vârstă, în orice loc. Imaginile campaniei au fost lansate de curând, iar la vederea fotografiilor, Jennifer Lawrence a fost uimită de cât de bine au ieşit şi a comentat: „Ador Photoshopul. Evident că este vorba de Photoshop, nimeni nu arată aşa bine în realitate”.
Mai mult, vedeta şi-a declarat şi admiraţia pe care o are pentru celebra casă de modă: „Dintotdeauna am admirat Dior şi faptul că fac parte din ceva cu o istorie incredibilă este o adevărată onoare”, a spus Jennifer Lawrence.

A câştigat premiul Oscar

Rolul pe care l-a interpretat în filmul Silver Linings Playbook i-a adus nominalizarea la Oscar şi premiul, iar de emoţie, atunci când a trebuit să urce pe scenă, Jennifer s-a împiedicat şi a căzut în genunchi. Din fericire a trecut uşor peste momentul jenant, glumind pe seama căzăturii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter