Noua colecție Dior, haute couture toamnă-iarnă 2019/2020, demonstrează că eleganța stă în simplitate

De Andreea Catrina, Unica.ro, pe
Maria Grazia Chiuri, directorul creativ Dior, a impresionat întreaga lume a modei cu noua colecție haute couture a celebrului brand, pentru sezonul de toamnă-iarnă 2019/2020.

Inspirată din liniile arhitecturale, și mai precis de cariatide – statuile care reprezintă femei înfășurate în pânze, și care susțin intrările, balcoanele sau acoperișurile unor clădiri, îndeplinind rolul de coloane – Maria Grazia a vrut să-i aducă un omagiu lui Christian Dior prin intermediul acestei colecții.

Păstrând silueta clasică Dior, simplă și elegantă, Maria Grazia a trimis pe podium, la Paris, o colecție aproape all black, în care materialele și croiurile au îmbinat eleganța clasică cu rafinamentul modern.

Maria Grazia Chiuri

Maria Grazia Chiuri, directorul creativ al Casei Dior

Întreaga colecție a avut influențe goth și majoritatea modelelor au purtat pe față voalete negre ori au avut brațele, pieptul sau picioarele învăluite în plasă neagră.

Dantela, taftaua și mătasea au fost principalele materiale folosite pentru această colecție, iar accesoriile extravagante s-au remarcat și ele – cercei supradimensionați, detalii din pene, broșe, coliere ori chokere decorate cu perle.

Toate modele au purtat în picioare sandale de inspirație romană, susținând și prin acest detaliu ideea cariatidelor.

Descoperă o parte din superba colecție Dior, haute couture toamnă-iarnă 2019/2020, în galeria foto de mai sus. 

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter