Vedetele din România adoră blugii. Vezi cum îi poartă!

De Erika Chivu, pe

Blugii rămân şi în acest sezon printre piesele preferate ale vedetele feminine din România, care nu se despart de ei nici pe covorul roşu al evenimentelor mondene. Iată trei ţinute interesante!
Trei vedete feminine au purtat ţinute cu blugi săptămâna trecută, pe covorul roşu al unui eveniment monden prilejuit de lansarea unui nou album semnat Aylin Cadir.
Cea mai originală apariţie a fost cu siguranţă Giulia Anghelescu. Ea a purtat o salopetă din denim cu aspect învechit, un top negru şi un pulover nude, asortat cu ghetele. Poate nu cea mai bună alegere pentru covorul roşu, dar oricum o ţinută foarte cool din care ne putem inspira primăvara aceasta.
Tot blugi „rupţi” stil boyfriend a purtat şi Bianca Ioniţă, dar i-a combinat cu un top feminin, sandale şi o manichiură roşie pentru un look foarte interesant alcătuit din contraste plăcute.
Patricia, membră a trupei Amadeus, a ales o ţinută foarte simplă, dar tocmai de aceea foarte frumoasă. Ea a combinat blugii simpli şi drepţi cu un top vaporos cu şiret pe decolteu.
Care din cele trei ţinute îţi place mai mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter