Vedetele dictează moda: adio, tocuri & bun venit, balerini!

De Revista JOY, pe

De ce să te chinui zilnic să mergi pe tocuri de zece centimetri când balerinii sau pantofii cu talpa joasă sunt atât de comozi? La asta s-au gândit şi starurile de la Hollywood, aşa că au lăsat pantofii stiletto pentru evenimentele speciale şi s-au bucurat de libertate de mişcare, graţie încălţărilor comode.
Si cum alegerile inspirate ale vedetelor in materie de moda devin in scurt timp trend, suntem total de acord ca era pantofilor cu toc purtati in mijlocul zilei incepe incet incet sa apuna. Asadar, inspirati-va din look-ul lor si bucurati-va de o tinuta casual, si de pantofi confortabili!
Cand participa la evenimente, Alessandra Ambrosio isi pune in valoare picioarele zvelte purtand sandale cu toc si platforma. Insa in timpul liber frumosul top model brazilian adora tinutele confortabile, dar foarte trendy si pline de culoare!
Miranda Kerr obisnuia sa poarte tocuri chiar si atunci cand iesea la plimbare cu baietelul sau, Flynn. Insa de cum a incaltat perechea comoda de pantofi animal print a decis ca poate renunta la tocuri fara regrete.
Jessica Alba nu renunta la tocuri, poarta balerini iar pantofii cu toc ii tine in brate, pentru orice eventualitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter