5 riscuri vestimentare pe care merită să ți le asumi

De Consuela Stratulat, pe

Când vine vorba de modă, cea mai mare provocare este să afli ce ți se potrivește, așa că nu este de mirare că multe femei nu se abat de la stilul lor, odată ce l-au descoperit. Cu toate acestea, poate deveni plictisitor să porți mereu același tip de haine. Experimenteză și adaugă mereu ceva nou garderobei tale, iar dacă nu ai curaj, îți spunem noi ce riscuri merită să îți asumi.
Ținutele într-o singură culoare reprezintă o adevărată provocare, iar multe femei le evită, pentru că le e teamă să nu arate de prost gust. Sunt, într-adevăr, cazuri în care ținutele monocromatice pot părea plictisitoare, dar numai pentru că piesele vestimentare nu se potrivesc. Pentru a arăta fabulos, combină materiale și nuanțe diferite. Pe lângă faptul că îți vor da un aer aparte, ținutele monocromatice te vor face să arăți mai înaltă și mai slabă.
5 riscuri vestimentare pe care merită să ți le asumi

Tocurile groase

Lasă deoparte tocurile subțiri și înalte și încearcă-le pe cele groase. Sunt drăguțe și mult mai comode! Nu te gândi că vei părea demodată, pentru că modelele actuale sunt foarte moderne.
5 riscuri vestimentare pe care merită să ți le asumi

Blugii colorați

O pată de culoare poate transforma o ținută plictisitoare în una grozavă. Schimbă clasicii blugi cu o pereche într-o culoare aprinsă și vei arăta chic fără efort. Un tricou alb și o pereche de pantofi cu toc vor completa look-ul într-un mod plăcut.
5 riscuri vestimentare pe care merită să ți le asumi

Fustele lungi și despicate

Fustele lungi și despicate nu sunt cea mai bună alegere pentru birou, dar sunt o opțiune grozavă dacă vrei să expui un pic de piele, fără să pari vulgară. Acest model îți va da chiar un aer elegant, dacă vei păstra un echilibru atunci când îți vei compune ținuta. Asigură-te că nu ai un decolteu prea adânc și nu prea ai cum să dai greș. Fustele sau rochiile despicate arată cel mai bine cu tocuri!
5 riscuri vestimentare pe care merită să ți le asumi

Combinaţia de imprimeuri

Una dintre cele mai tari tendințe ale acestei veri este combinația de imprimeuri: dungi cu buline sau imprimeuri florale cu dungi. Ține cont numai ca atunci când ai un top cu imprimeuri mari să alegi modele mai discrete pentru partea de jos și invers.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter