Secretul incredibil al lui Kate Middleton pentru a purta tocuri toată ziua fără să o doară picioarele

De Unica.ro, pe
În majoritatea fotografiilor, frumoasa Kate Middleton, Ducesă de Cambridge, poartă tocuri cui, care îi oferă o siluetă de invidiat.

Dar cum poate ea să poarte tocuri aproape non-stop, ținând cont de cât de incomfortabile pot acestea să fie? Trucul ei este unul pe cât de simplu, pe atât de isteț.

Experta în eticheta regală Myka Meier a spus că Ducesa de Cambridge a împrumutat câteva trucuri de la stiliști pentru a nu o durea picioarele atunci când poartă cele mai fabuloase perechi de tocuri.

Într-un interviu cu Insider, Meier a spus că Ducesa poartă un anumit tip de dres, care costă doar 6 lire sterline și se găsește la magazinul John Lewis. Aceste dresuri sunt transparente și au niște inserții de gel pe talpă, care ajută ca talpa să rămână în aceeași poziție mereu. Așadar, Kate Middleton se poate plimba pe tocuri fără să aibă grija că îi alunecă picioarele și face bătături.

Citește și: Ilinca Vandici a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei

Citește și: Cum arată insula unde Melinda Gates a plecat în vacanță după divorț. O noapte de cazare costă 100.000 euro

Citește și: Cât de bine arată soția lui Andrei Aradits. Andreea predă yoga

Citește și: Meghan Markle, prima apariție TV după interviul cu Oprah

Experta în eticheta regală Victoria Arbiter a spus că dresurile sunt una dintre „acele reguli clare, de nestrămutat” ale Reginei, fiind accesoriul vestimentar care nu lipsește vreuneia dintre femeile de la Casa Regală, după cum relatează The Sun.

În plus, Arbiter a explicat în 2015 pentru Vanity Fair că Ducesa de Cambridge folosește și branțuri de la Alice Bow, pentru a nu-și suprasolicita picioarele atunci când poartă tocuri. O sursă chiar spunea la acea vreme: „Kate a comandat mai multe pachete, crede că [branțurile] sunt foarte utile. Branțurile sunt toate făcute manual în Marea Britanie din piele italiană calitativă și promit confort  de lungă durată și încrede în sine”.

Foto: AP/Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter