5 modele de balerini potrivite pentru primăvară

De Ileana Voicu Ghinea, pe

A venit vremea să ne schimbăm garderoba. Temperatura de afară, clar de primăvară, ne împinge să alegem ținute mult mai lejere și încălțări mult mai comode.
Astfel ajungem la minunații balerini, model de pantofi pe care multe dintre noi îl așteptăm de câteva luni bune. Pentru că sunt convinsă că oferta variată te pune în încurcătură, am selectat pentru tine 5 modele de balerini, de diferite prețuri.

H&M propune balerini cu dantelă

5 modele de balerini potrivite pentru primăvară

La prețul de 59,90, balerinii de la H&M primesc o notă de eleganță de la dantela care este aplicată pe toată suprafața pantofului. Talpa este produsă din cauciuc, iar detaliul care oferă feminitate produsului este fundița aplicată chiar în partea din față.

Zara este îndrăzneață

5 modele de balerini potrivite pentru primăvară

Mergând puțin mai departe, părăsind zona „cuminte” propusă de H&M, Zara merge către animal print. Sigur, o alegere îndrăzneață care, însă, va da întotdeauna personalitate unei ținute. Aceasta pereche de balerini poate fi achiziționată la prețul de 169.

Musette propune un model clasic, dar chic

5 modele de balerini potrivite pentru primăvară

Alb și negru, această combinație care nu va da greș vreodată este readusă în prim-plan de Musette, în colecția de balerini pentru această primăvară. Cu un accesoriu statement, fundința din textil, perechea de balerini costă 299.00 lei.

Mihaela Glăvan mizează pe mocasini

5 modele de balerini potrivite pentru primăvară

Ceva mai puternici decât o pereche simplă balerini, Mihaela Glăvan mizează în această primăvară pe mocasini din piele întoarsă, nude. Această pereche de încălțări poate fi, oricând, baza unei ținute de ocazie. Prețul este de 330.

Ecco prezintă balerinii cu vârf pătrat

5 modele de balerini potrivite pentru primăvară

Balerinii cu vârf pătrat propuși de cei de la Ecco capătă un aspect modern tocmai datorită fețelor exterioare care sunt confecționate din piele întoarsă. Captușeala absoarbe umezeala, permite picorului să respire, păstând un mediu uscat și plăcut pentru picior. Captușeala din piele asigură confort, iar branțul prevăzut cu spumă amortizează șocurile. Talpa confecționată din spuma EVA cu inserții de cauciuc, este ușoară și confortabilă pentru picior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter