Vedete la cuţite: Ce îi transmite Giulia Anghelescu Iuliei Albu

De Unica.ro, pe

Iulia Albu a criticat-o pe Giulia Anghelescu pentru look rebel din ultimul timp. Iată ce i-a spus şi care a fost răspunsul Giuliei!
Invitată la o emisiune TV pentru a analiza ţinutele vedetelor, editorul de modă Iulia Albu a criticat-o pe Giulia Anghelescu şi i-a acordat nota 6. Ea a spus că Giulia încearcă să o imite pe Rihanna, dar nu prea îi reuşeşte, că accesoriile purtate sunt kitschoase şi că figura ei nu se potriveşte cu tunsoarea rebelă.
Această ţinută se face cu accesorii de calitate, nu cu orice şnuruleţ. Are fundiţe pe unghii, incredibil! Exact asta mai lipsea„, a spus Iulia Albu despre una din ţinutele Giuliei.
Aşa cum era de aşteptat, cântăreaţa a fost deranjată de criticile primite şi i-a răspuns Iuliei pe pagina ei de Facebook.
Faptul că trebuie să umbli alături de o găină pentru a căpăta o minimă candoare din partea tovarăşilor de specie mi se pare la fel de umilitor precum un viol. Trebuie să ştii, vreau să ştii că eşti un om special care merită toată atenţia noastră. Iulia, meriţi să fii iubită! Meriţi să fii iubită pentru ceea ce eşti, nu pentru găină! Iulia, nu ai nevoie de găină eşti o vedetă superbă, specială şi cu mari scopuri in viaţă din naştere!„, a scris Giulia Anghelescu.
Care din cele două vedete crezi că are dreptate?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter