Trucuri vestimentare pentru grăsuțe, de care să ții cont în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Kilogramele în plus nu ar trebui să te împiedice să îți dorești să arăți fabulos. Lasă deoparte jeanșii și tricourile largi și fă cumpărături adevărate. Poți purta fără probleme fuste sau rochii, pantaloni și orice îți trece prin cap, dacă ții cont de câteva trucuri. Iar negru nu trebuie să fie culoarea predominantă din dulapul tău.
Nu te lăsa intimidată de numărul de pe etichetă, pentru că pe tine poate arăta grozav. Probeaz-o, iar dacă îți place, cumpăr-o.
Nu îți mai ascunde corpul. Dacă ai o talie forme, scoate-le în evidență, dacă ai brațe frumoase, arată-le. Găsește punctele tari și pune-le în valoare. Vei atrage, astfel, atenția de la defecte.
Mai mare nu este mai bine. Femeile care au câteva kilograme în plus cred că hainele largi le fac să arate mai bine. Nu trebuie să porți mulat, însă optează pentru piese care curg frumos pe lângă corp și chiar îți arată formele.
Află ce formă a corpului ai. Nu vei găsi hainele potrivite, dacă nu știi ce formă are corpul tău. În funcție de asta, poartă hainele care te avantajează. Alege cu încredere culorile, pentru că o nuanță îndrăzneață va atrage atenția de la defectele tale.

Ce să cumperi pentru această toamnă

Dacă ai câteva kilograme în plus, trebuie să știi că jacheta potrivită pentru tine trebuie să fie cât mai simplă, fără buzunare sau alte aplicații, pentru că te vor face să arăți și mai mare. Dacă ai o talie frumoasă, optează pentru un model care se strânge în talie și vei vedea cum silueta ta se va transforma radical.
Sacoul într-o nuanță neutră este o altă piesă de care ai nevoie. Alege unul gri sau crem, ușor cambrat, care să se așeze bine pe corpul tău.
Dacă vrei să îți cumperi jeanși, optează pentru un model evazat. Îți va alungi picioarele, iar partea de jos va crea echilibrul de care ai nevoie.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter