Cum să te îmbraci dacă ai picioare groase

De Consuela Stratulat, pe

Multe femei au picioare groase și deseuri renunță la modă și aleg doar haine închise la culoare și pantaloni lungi. Dacă intri în această categorie, nu trebuie să te ascunzi în blugi sau pantaloni. Află cum poți purta fusteși rochii, astfel încât să pară că ai picioare mai subțiri.
Dacă ai picioare groase, ținutele monocromatice îți vor alungi silueta și vor da impresia că ai picioare subțiri. Când alegi o fustă, trebuie să știi că lungimea potrivită trebuie să ajungă până la cea mai subțire parte a piciorului: sub genunchi sau până la gleznă.

Cum alegi perechea potrivită de pantaloni

Dacă ai picioare groase, ar trebui să eviți pantalonii scurți sau până la gleznă. Modelele drepte sau evazate sunt potrivite pentru tine și trebuie să le alegi cât mai simple, fără aplicații sau alte detalii care ar putea atrage atenția.

Fusta potrivită pentru picioare groase

Fustele nu sunt cele mai bune prietene ale tale, dar poți găsi un mod de a le purta care să te avantajeze. Cheia este să eviți modelele mulate, care se opresc deasupra genunchiului. Cel mai bine ți se potrivesc fustele midi, voluminoase, sau cele lungi.

Cum alegi pantofii potriviți

Forma pantofului este la fel de important ca mărimea tocului. Nu purta balerini sau alte modele mici, pentru că vor scoate în evidență picioarele tale groase. Evită, de asemenea, tocurile mici sau cele stiletto, precum și pantofii cu baretă peste gleznă, pentru că vor avea același efect. Pantofii cu vârf deschis sau tocuri groase și cizmele până sub genunchi sunt cele mai bune alegeri. Ai grijă, însă, să nu porți cizmele cu fuste scurte, pentru că nu îți va sta deloc bine.
Foto Shutterstock.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter