Modele de rochii cu imprimeuri florale pentru sezonul primăvară-vară 2018

Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 17:58
Se pare că primăvara și-a făcut în sfârșit apariția și vremea începe încet-încet să încălzească. Și ce alt mod mai frumos de a sărbători acest lucru, decât prin achiziționarea unor modele de rochii cu imprimeuri florale? Sezonul acesta, rochiile cu printuri florale sunt din nou la mare căutare, fie că vorbim de inserții cu flori mari, medii sau mici.

Ești o fire vioaie, îndrăzneață, ai încredere în tine și îți plac culorile vii? Atunci rochiile cu imprimeuri florale sunt perfecte pentru tine. În rândurile de mai jos, vei descoperi numeroase modele, potrivite fie pentru o zi relaxantă în parc, fie pentru o zi la birou. Da, ai citit bine! Poți purta rochii cu imprimeuri florale și la locul de muncă, atât timp cât îți păstrezi decența.

Modele de rochii cu imprimeuri florale de zi

Vrei să te plimbi prin parc sau vrei să mergi la o sesiune de shopping? Nu știi cum să te îmbraci? Cu o rochie cu print floral nu ai cum să dai greș. Poți alege un model casual, deasupra genunchiului, tip cloș, cum este rochia de mai jos. Spatele gol și culorile vii ale florilor sunt potrivite pentru oricine vrea să fie admirată.

Modele de rochii cu imprimeuri florale-rochie alba cu flori verzi si roz

Ești adepta acestor modele de rochii cu imprimeuri florale? Atunci intră aici pentru a comanda acest model.

O altă varianta ar fi rochia lungă cu imprimeu floral, care îți va oferi un aer diafan. Poți purta rochia în parc, pe plajă, fiind realizată dintr-un material subțire, ușor transparent. Modelul cu croi asimetric, umeri decupați și mâneci tip fluture îți va oferi un plus de originalitate.

Modele de rochii cu imprimeuri florale-rochie lunga bleumarin cu flori multicolore

Ai în minte mai multe modele de rochii cu imprimeuri florale? Aici o găsești pe cea din imagine.

Modele de rochii cu imprimeuri florale potrivite pentru birou

După cum am spus și mai sus, nu trebuie să ai rețineri să porți rochii cu print floral la locul de muncă. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de anumite lucruri. Încearcă să nu alegi rochii în culori prea țipătoare și de asemenea evită ca piesa vestimentară să aibă un imprimeu prea mare. În plus, îți recomandăm să nu îți lași umerii la vedere, iar lungimea rochiei să fie una decentă. Un model care întrunește toate aceste criterii este rochia bleumarin cu imprimeu floral roșu. Combinația de culori este una plăcută, imprimeul nu este unul strident, iar tu ești vioaie și cochetă în același timp.

Modele de rochii cu imprimeuri florale-rochie tip creion cu flori roșii

Purtând aceste modele de rochii cu imprimeuri florale tip creion, te vei simți mai energică. Găsește aici rochia din imagine.

Un model asemănător este și rochia tip creion. Culorile pastelate și țesătura fină te vor face să arăți impecabil și să te simți bine în pielea ta. Asorteaz-o cu o pereche de pantofi deschiși la culoare, cu o geantă albă sau crem și ținuta este completă.

Modele de rochii cu imprimeuri florale-rochie office alba cu flori roz

Alege dintr-o serie de modele de rochii cu imprimeuri florale. Intră aici și comandă acest model.

Modele de rochii cu imprimeuri florale de ocazie

Când vine vorba de o ocazie specială, îți recomand să porți o rochie cu un imprimeu floral simplu. Dacă piesa vestimentară are o croială mai deosebită, este bine să compensezi cu un print în culori cât mai puține și cât mai discrete. Atrage toate privirile cu rochia cu mâneci supradimensionate și imprimeu simplu. Vei fi cu siguranță o prezență elegantă, feminină și stilată.

Modele de rochii cu imprimeuri florale-rochie de ocazie neagră cu flori albe

Comanda online modele de rochii cu imprimeuri florale. Această rochie este disponibilă aici.

Dacă ai o personalitate mai efervescentă, poți alege un model de rochie cu imprimeu floral mai îndrăzneț. Un astfel de exemplu este rochia lungă, din material satinat. Elementele care te vor face să fii vedeta serii sunt printul deosebit, decolteul în V, spatele gol și bustul buretat.

Modele de rochii cu imprimeuri florale-rochie lungă de ocazie cu flori multicolore

Alege modele de rochii cu imprimeuri florale pentru toate gustul tău. Modelul de mai jos poate fi comandat de aici.

Așadar, în sezonul de primăvară-vară, nu trebuie să îți lipsească din garderobă rochiile cu imprimeuri florale. Purtarea lor îți va oferi un plus de eleganță, feminitate și stil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter