Ţinute de weekend inspirate de vedetele din România

De Unica.ro, pe

Nu ştii ce să porţi weekendul acesta la o petrecere, la plimbare, la plajă sau la o întâlnire romantică? Inspiră-te din ţinutele vedetelor din România. Uite ce au purtat ele în ultimele zile!
Cauţi o ţinută lejeră, dar stilată pentru o plimbare pe malul mării? Ce zici de cea pe care a purtat-o Andreea Esca? Dungile sunt la modă sezonul acesta, la fel ca şi culorile puternice, iar materialul vaporos este perfect pentru zilele toride de vară.
Vrei să fii sexy în club sau la o petrecere? Elena Gheorghe îţi arată ce să porţi. Ea a purtat în vacanţă o bustieră foarte sexy fără bretele şi o pereche de pantaloni lejeri.
elena gheorghe
Ieşi în oraş cu prietenele sau la o rundă de shopping? Poartă o rochie cu buline ca a Andreei Bănică. O poţi combina cu o pereche de balerini comozi sau cu orice fel de sandale.
andreea banica
Dacă mergi la plajă sau la o plimbare în parc, încearcă să imiţi ţinuta Mihaelei Rădulescu – o pereche de pantaloni scurţi, un tricou simplu cu mesaj haios şi, evident, ochelari de soare. Iar pentru ocazii care necesită o ţinuta foarte elegantă, poartă o rochie mulată, cu decolteu adânc, aşa cum a făcut Anda Adam.
mihaela radulesc anda adam

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter