Tendinţe toamnă 2011: 4 modele de fuste must have

De Diana Sorescu, pe

Toamna aceasta ne bucurăm încă de fuste, se pare că vremea ţine cu noi! Iată 4 modele pe care vedetele deja le îndrăgesc, fuste pe care trebuie să le ai şi tu!

Fuste

Fusta maxi e infailibilă, se poartă în orice sezon, dar designerii o mai reinventează ca să nu îşi piardă din savoare! Dacă în această vară am purtat modelul foarte lung, în nuanţe electrizante, acum ni se propune fusta maxi tip gogoşar, cu tăieturi sexy!

Vanessa Hudgens poartă un astfel de model, pe care l-a combinat cu un top de broderie, botine gen bocanc, pălărie cu boruri ample şi multe accesorii metalice şi de lemn.

Fusta cu talie înaltă, deasupra genunchiului, cu imprimeu floral, este şi ele în topul articolelor must have. Kourtney poartă o fustă superbă alb şi albastru cobalt, pe care a mixat-o cu o cămaşă din mătase, cu volane, şi pumps Louboutin, asortaţi.

Lângă duo-ul alb albastru, plicul maro şi cerceii aurii s-au potrivit de minune.

Ce mai bifăm? O fustă până la gleznă, dreaptă, dintr-un material fin. O poartă Olivia Palermo şi îi vine foarte bine! Ţinuta este întregită de o cămaşă albă, fluidă, cu buzunare, botine decupate aurii şi o geantă burgundy.

Ştim deja că se poartă catifeaua, deci o fustă midi confecţionată din acest material va fi clar o alegere inspirată în sezonul rece. Fii îndrăzneaţă şi nu alege doar negru – verde mentă, burgundy, camel, albastru închis, toate culorile arată frumos pe catifea!

Şi dacă ai curaj estetic, poţi să combini o fustă de catifea cu buline cu o bluză cu flori, mix de printuri!

Tendinţe toamnă 2011: 4 modele de fuste must have

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter