Tendinţe 2011: cum porţi bulinele toamna aceasta

De Diana Sorescu, pe

Drăgălaşele buline, mai mari, mai mici, colorate sau doar albe, s-au purtat foarte mult vara acesta. Şi pentru că trendul se păstrează şi în sezonul rece, iată cum să combini hainele cu buline.

Elegant

Imprimeul cu buline este, prin excelenţă, extrem de feminin. Inspiră-te de la vedete şi învaţă cum să porţi hainele pepit în ansambluri elegante.

Kirsten Dunst a ales această ţinută zilele trecute, la Toronto, şi este superbă. Fusta maxi albă, cu pliseuri delicate, se mixează de minune cu cămaşa fluidă bleumarin cu buline albe, cu sandalele fine şi coafura elegantă.

O salopetă kimono cu buline roşii, fundă în talie, şi nişte sandale cu platformă din piele cărămizie, compun o ţinută fabuloasă pentru toamnă! Aviz fashionistelor!

Dacă vrei să fii super-chic, cu un aer parizian, achiziţionează-ţi un trench cu buline, legat în talie cu cordon! Iată cât de bine arată modelul pe alb, mixat cu colanţi şi cizme negre, plus nişte buze roşii, super-senzuale!

„Mix and match” este un trend de sezon rece, în care imprimeurile diferite sunt combinate cu succes! Iată cât de bine arată o fustă înflorată cu un sacou cu buline! Îndrăzneşti şi tu?

Tendinţe 2011: cum porţi bulinele toamna aceasta

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter