Cum să porți blugii la muncă

De Consuela Stratulat, pe

Jeanșii sunt o piesă de rezistență în garderoba oricărei femei, dar aerul lor relaxat nu prea se potrivește la muncă. Dacă știi, însă, cum să îi combini, poți să arăți profesionist și în blugi. Ține cont, însă, că pentru birou sunt mai potrivite modelele închise la culoare, skinny sau clasice.
Dacă lucrezi într-o bancă sau ești avocată, jeanșii la locul de muncă nu sunt deloc o idee bună. Dacă, însă, lucrezi într-un mediu mai puțin formal, blugii sunt o alegere potrivită, câtă vreme îi porți cu alte elemente pentru birou. De exemplu, nu vei da greș dacă vei combina jeanșii cu un blazer navy-blue și un top alb.
Cum să porți blugii la muncă
Când vrei să porți jeanși la muncă, încearcă să îți compui ținuta astfel încât să pară un costum: dacă ai blugi închiși la culoare, alege o jachetă închisă, iar dacă sunt deschiși, sacoul va fi în același ton.
Cum să porți blugii la muncă
Profită de simplitatea blugilor și poartă-i cu bluze în culori neutre și accesorii interesante. La un top alb, de exemplu, poți adăuga un colier colorat, care atrage atenția atât cât trebuie. Evită bijuteriile foarte mari, pentru că atunci nimeni nu va mai reuși să urmărească ce spui.
Cum să porți blugii la muncă
Dacă îți place să îți asumi riscuri, atunci combină jeanșii cu piese cu paiete. Fie că optezi pentru un top sau un sacou, paietele vor da un aer aparte ținutei tale.
Cum să porți blugii la muncă
Un sacou cu imprimeuri dă un farmec aparte unei perechi de blugi. Dacă vrei ceva mai casual, poți  schimbă blazerul cu un cardigan.
Cum să porți blugii la muncă
O bluză de mătase îți va da aerul feminin de care ai nevoie. Poți alege topuri cu imprimeuri interesante sau într-o singură culoare.
O jachetă scurtă de piele dă o notă sofisticate unei ținute simple, compusă dintr-un tricou și o pereche de jeans. Dacă optezi pentru o pereche de pantofi cu toc, vei fi o apariție imposibil de trecut cu vederea.
Cum să porți blugii la muncă
Clasica cămașă este una dintre piesele care merg întotdeauna cu blugi. Poți alege o cămașă într-o nuanță apropiată cu a blugilor și o pereche de botine crem, pentru un aer modern.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter