Cum să fii sexy în zilele răcoroase

De Consuela Stratulat, pe

Nu te gândi că vara este singurul anotimp în care poți fi sexy. Îți dăm noi câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți bine și în zilele ceva mai răcoroase.
Un mod subtil de a părea sexy este să porți pulovere pe umeri. Sunt în tendințe în această toamnă și merg cu orice, de la blugi la pantaloni eleganți. Optează pentru modelele ușor largi, dacă vrei să pară că nu ai depus un efort prea mare pentru a fi sexy. Dacă vrei să te ferești de răceli, tot ce trebuie să faci este să porți o eșarfă.

Poartă fuste despicate

Unul dintre cele mai chic moduri în care poți fi sexy este să porți fuste despicate într-o parte. Vei expune puțină piele și vei avea imediat un aer de femeie fatală. Evită să le porți cu bluze decoltate, pentru că apoi riști să devii vulgară.

Optează pentru rochii prinse cu o curea în talie

Nu întotdeauna trebuie să te dezgolești, pentru a fi sexy. Rochiile drepte, prinse în talie cu o curea, sunt foarte chic și elegante. Îți vor scoate silueta în evidență și vei atrage toată atenția.

Poartă piele

Ai putea purta piele din cap până în picioare, fără să arăți dezgolești vreo parte din corp, și tot ai arăta sexy! Este suficient să alegi fie o fustă de piele sau un top din acest material și vei atrage toate privirile. În plus, pielea este un material călduros, perfect pentru zilele răcoroase.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter