Stilul de şcolăriţă, cuminte şi sexy în acelaşi timp!

De Diana Sorescu, pe

Chiar dacă nu toate o să începem toamna pe băncile şcolii, stilul adorabil de şcolăriţă ni se adresează tuturor. Iată cum poţi să te îmbraci decent, dar totuşi să fii super-sexy!

Stil de şcolăriţă

Ca să fii o şcolăriţă veritabilă, e musai să îmbraci o rochie sau o cămaşă cu guler Peter Pan. Nu doar că este în tendinţe, dar se potriveşte perfect într-un ansamblu vestimentar decent, dar sexy.

Alexa Chung este mare amatoare de itemuri cu guleraş, pe care le combină foarte stylish. Cu pulover simplu gri, fustă plisată cu flori şi pantofi cu vârd ascuţit, cu salopete din denim minimalist şi ghetuţe, cu fustă cu talie înaltă, şosete şi sandale cu toc gros şi platformă.

Totodată, rochiţele colorate, midi, din această vară, sunt articole perfecte pentru a construi un look de şcolăriţă. Tot ce trebuie să faci este să le mixezi cu geci din denim, ghete suede, bocanci sau balerini, cardiganuri cu nasturi delicaţi, bentiţe, şosete şi genţi tip rucsac.

O altă variantă comodă, dar chic, este să alegi o ţinută asemănătoare celei purtate de Emma Watson. Leggings negri, balerini sau mocasini, pulover în dungi, şal şi o geantă supradimensionată.

Cămăşile în carouri asociate jeanşilor sunt şi ele o alegere inspirată.

Îţi place look-ul „back to school”? Te-ai îmbrăca în stil de şcolăriţă?

Stilul de şcolăriţă, cuminte şi sexy în acelaşi timp!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter