Cu ce pantofi să porți blugii skinny

De Consuela Stratulat, pe

Dacă îți plac blugii skinny, cu siguranță ai avut măcar o dată următoarea problemă: după ce ai pus la punct ținuta perfectă, habar nu ai avut cu ce pantofi să o completezi. Pentru că vrem să îți venim în ajutor, am găsit pentru tine 8 pantofi care arată grozav cu blugii skinny.

Blugii skinny se potrivesc de minune cu tenișii. Îi poți purta mai ales în zilele în care nu ai chef de ținute sofisticate, când un tricou simplu completează ținuta. Toamna, poți adăuga un trench și ai obținut un look relaxat și la modă.
Dacă ai o siluetă masculină, optează pentru teniși în culori pastel și vei da ținutei tale o notă feminină. Cea mai sigură alegere rămân, însă, teneșii albi, care merg la aproape orice și se potrivesc oricărei forme a corpului.
Cu ce pantofi să porți blugii skinny

Sandale fără toc

Dacă mergi la o masă cu prietenii sau la un cocktail între cunoscuți, combină jeanșii skinny cu o pereche de sandale fără toc. Optează pentru modelele cu barete groase, pentru un look interesant.

Balerinii cu vârf ascuțit

Balerinii cu vârf ascuțit sunt mai mult decât pantofii pe care să îi porți de la birou, acasă în fiecare zi. Pot să completeze perfect o pereche de blugi skinny.

Pantofii sport

Pantofii sport merg, de asemenea, cu blugii skinny. Evită-i, însă, pe cei cu platforme și optează pentru cei cu talpă simplă, colorați sau cu imprimeuri.

Pantofii cu barete

Pentru sex-appeal, lasă la o parte orice altă pereche de pantofi și alege-i pe cei cu barete. Poți alege ce culoare vrei, de la negru la roșu, nude sau imprimeuri.
Cu ce pantofi să porți blugii skinny

Clasicii pantofi cu toc

Dacă vrei o metodă simplă de a accesoriza blugii skinny, pantofii clasici cu toc sunt cea mai bună opțiune. Negru sau nude sunt cele mai sigure variante, dar dacă vrei să faci impresie, alege culori aprinse, precum roșu sau albastru electric.

Mocasini

Dacă vrei să te simți confortabil și să arăți stylish în același timp, alege o pereche de mocasini. Poți opta pentru modelele clasice sau cele cu imprimeuri.
Cu ce pantofi să porți blugii skinny

Botine

Botinele merg perfect cu blugi skinny, dar încearcă să nu alegi culori închise, mai ales vara. Botinele maro sau crem sunt cele mai bune opțiuni.
Vezi în galeria foto cu ce pantofi poartă vedetele blugii skinny.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter